Állítják: félrevezeti smink nélküli arcával rajongóit Jennifer Lopez -Videó

JLo Beauty arcbőr smink J Lo Jennifer Lopez
Reggeli arcápolási rutinját osztotta meg rajongóival Jennifer Lopez. A világsztár megmutatta, miként fest smink nélkül és arra is kitért, hogy mi mindent használ azért, hogy ragyogó legyen az arcbőre. Vannak azonban, akik nem hisznek neki: szerintük Lopez filterrel és speciális világítással turbózza fel az összhatást. 

Az 54 éves Jennifer Lopez Instagram-videóban mutatta meg smink nélküli arcát és reggeli bőrápolási rutinját a követőinek. Nem árulunk el nagy meglepetést, hogy a híresség a saját márkájának arclemosóit, szérumait és hidratálókrémeit használja mindennap vagy legalábbis azt állítja. "54 évesen, ragyogóan és boldogan" - írta Jennifer a videóhoz. "Most volt a születésnapom (...) Jobban érzem magam, mint valaha" - írta, és egyesével megmutatta az arcbőrére használt termékeket.

A követői közül azonban sokan nem hisznek az énekesnőnek. "Az rendben van, hogy nincsen rajta smink, de ahogy mindig, itt is használ szűrőt" - írta egyikük, amit J.Lo kommentben cáfolt és hozzátette, termékein túl van még egy titka. „A 20-as éveim eleje óta minden nap használok fényvédőt - amelynek fontosságáról itt írtunk - , érdemes nagyon fiatalon kezdeni" - árulta el.

No botox!

A sztárnak saját bevallása szerint soha nem volt kozmetikai beavatkozása. "A mai napig nem botoxoltattam. Egyszerűen én nem olyan fajta ember vagyok. Nincs semmi kifogásom az ellen, hogy mások igénybe veszik, csak nem nekem való" - nyilatkozta egykor és hozzátette, természetesebb módszereket alkalmaz a fiatalságának megőrzéséhez.

„Fantasztikusan néz ki, de biztosan van szűrő a videón vagy speciális világítást használ. Láttam már más képeket is róla, és azokon másképp néz ki. Ezzel nem azt mondom, hogy nem gyönyörű, de ez akkor is félrevezető" - írta egy kritikusa.

Persze voltak, akik kétség nélkül hittek a látottaknak és odáig voltak Lopezért: "54 éves vagy, de olyan természetes és gyönyörű, hogy mindenki irigykedik rád" - olvasható a videó alatt.

Lopezt mostanában nem először éri kritika, mondván, hogy vizet prédikál és bort iszik. Vagyis, ha nem is éppen bort, akkor saját alkoholmárkáját népszerűsíti. Hogy mi ezzel a baj? A világsztár követői úgy vélik, nem helyes, hogy Lopez alkoholmárkához adja a nevét, ugyanis évek óta hangoztatja: nem iszik alkoholt, ráadásul férje, Ben Affleck az alkoholfüggősége miatt az elvonót is megjárta.

Ha Jennifer Lopeznek nem csupán az arcápolási rutinjára, hanem filmjeire is kíváncsi vagy, akkor ezeket nézd meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.