Csalódtak a rajongók Jennifer Lopezben: ezzel a döntésével húzta ki a gyufát

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Delola Ben Affleck Jennifer Lopez alkoholmárka
Jennifer Lopez énekesi és színészi karrierje mellett több saját vállalkozást is elindított az elmúlt években: a legújabb, amelynek megjelenését áprilisban jelentette be, egy alkoholmárka, ami a Delola nevet kapta. 

Jennifer Lopez rajongói furcsállják, hogy az énekesnő alkoholmárkát hozott a piacra úgy, hogy évek óta hangoztatja: nem nem iszik alkoholt. Sőt, férje, Ben Affleck rehabilitáción is átesett az alkoholfüggősége miatt.

Az énekesnő olasz ihletésű, az előre kevert koktélokból álló italmárkát promotáló videóhoz az olasz tengerparton készültek a felvételek, ahol Lopez arról beszél, szeretne egy olyan koktélt készíteni jobb összetevőkből, amelyet "a barátaimmal és a családommal fogyaszthatok" - írja a Blikk.

Csalódtak a rajongók Jennifer Lopezben: ezzel a döntésével húzta ki a gyufát Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

"Évtizedek óta megállás nélkül hajtok, és egyre inkább felismerem az élet élvezetének fontosságát. Beleszerettem az olasz tengerpart könnyedén elegáns életmódjába és vendégszeretetébe, egyszerűen szeretem"

- mondja Lopez a videóban, majd hozzáteszi, hogy a Delola alacsonyabb alkoholtartalmú, mint a klasszikus koktélok. Körülbelül annyi alkoholt tartalmaz, mint egy pohár bor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.