19 éve házasok, azóta nem aludt a férjével egy ágyban Patricia: elmesélte, mi ennek az oka

ágy feleség hálószoba alvás férj
Patricia Garrison személyes történetét osztotta meg a Huffington Poston. A kommunikációs szakember 19 éve él férjével boldog házasságban, de az első perctől kezdve külön ágyban alszanak. A házasságuk előtt még közös volt a hálószobájuk, de végül az "éjszakai különköltözés" hozta el a nyugalmat és harmóniát a kapcsolatukba. 

Patrícia leszögezi, a külön ágy nem azt jelenti, hogy cölibátusban élnének, sőt, úgy véli, így sokkal harmonikusabb a kapcsolatuk, ráadásul jobban ki is pihenik magukat.

Nem a rossz házasság jele, ha két ember nem tud egy hálószobában aludni. Forrás: Shutterstock

Patrícia nem tagadja, eleinte féltek az ismerőseiknek elmondani alvási szokásukat, ugyanis a közvélemény a külön szobában alvást még mindig az instabil vagy rossz házasság jelének tekintik. Ugyanakkor egy közvélemény-kutatás szerint majdnem minden negyedik házaspár külön ágyban alszik, tehát gyakoribb és népszerűbb szokás ez, mint hinnénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.