Gondoltad volna? Ez a boldog párkapcsolat titka

Forrás: 123rf.com -
boldogság csók alkalmi szex boomer pornó kézfogás öröm párkapcsolat hálószoba társkeresés szórakozás középkorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csók, kézfogás és szex - ezek a legfontosabb összetevői a hosszú és boldog párkapcsolatnak, legalábbis az '50-'60-as évek szülöttei szerint. 

A brit Boom Radio a második világháború utáni 1-2 évtizedben születetetteket, azaz a boomereket kérdezte arról, szerintük mi a boldog kapcsolat titka. A válaszok alapján a romantika, a szex és a kölcsönös tisztelet kombinációja a kulcs.

Forrás: 123rf.com

Az úgynevezett boomerek szerint a csók és a kézfogás, a külön hálószoba és a közös pornónézés segít abban, hogy hosszú távon is friss és szórakoztató maradjon partnerkapcsolatuk.

A hallgatók 90 százaléka szerint a boldogság titka a csókolózás, 81 százalékuk pedig azt mondta, hogy imádja a partnere kezét fogni.

Csaknem a válaszadók fele szerint a külön hálószoba létfontosságú ahhoz, hogy ne csak a szikra maradjon életben, hanem a partnerük elméje is ép maradjon.

Az egyik hallgató szerint a legfontosabb az „Adok-kapok, humor és sok bor".

Egy másik hallgató szerint a titok, hogy el kell fogadni, hogy bizonyos dolgokról eltérő nézeteik vannak, és hogy ez így van rendjén. „Az számít, hogy minden nap nevetünk, mosolyogunk, hálásak vagyunk, és azt mondjuk egymásnak: szeretlek" - mondta a felmérésben feltett kérdésre.

Mivel sok baby boomer már 50 vagy több éve él a házasságban, amikor arról kérdezték őket, milyen volt ilyen hosszú ideig ugyanazzal a személlyel együtt élni, az egyik válaszadó azt mondta: „Olyan ez, mint egy pár cipőben járni. Meg kell szokni, mert eleinte kényelmetlen lehet, de egy kis kitartás után jól illik a lábadra, kényelmes: miért akarnál még egy párat?" - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.