Kim Kardashian új frizurája felrobbantotta a netet: mém lett belőle, nem is akármilyen

Farquaadra frizura Kim Kardashian American Horror Story Shrek
KIm Kardashian egy-egy megmozdulásával gyakran felrobbantja az internetet. Saját bevallása szerint nem zavarja, ha mémmé válik, sőt, mindez még jót is tesz a hírnevének, legalább beszélnek róla. Ezúttal fehérneműmárkája új darabját, egy push-up melltartót jelentett be új frizurával, ám a reklámja - nem először -  kicsit félrement, ugyanis a legtöbben nem tudtak elvonatkoztatni a hajától...

Bár a bob frizura egyáltalán nem néz ki rosszul, sokakat Kim új hajával a Shrek gonosztevőjére, Farquaadra emlékeztetett és ezt kommentben közölték is vele és ezzel együtt a mémgyár is beindult.

Másokat Johnny Depp karakterére emlékeztette a Charlie és a csokoládégyár című filmből.

Kim Kardashian - aki egy évvel ezelőtt szakított Pete Davidsonnal - nevét az utóbbi időben azonban nem csupán frizurája kapcsán emlegetik gyakran, ugyanis nemrégiben kiderült, hogy az American Horror Story következő évadának főszereplője lesz, amelynek július közepén megjelent előzetesében Cara Delevingne-nel együtt szinte felismerhetetlenek. Az AHS Kardashian eklektikus karrierjének egy vadonatúj fejezet kezdetét jelentheti, pláne, ha a Delicate beváltja a hozzá fűzött reményeket - írja a Vogue.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.