5 év házasság után válik a TV2 sztárja: "Rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani"

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram -
TV2 szerencsekerék Egerszegi Tamás válás Sydney van den Bosch
Véget ért Sydney van den Bosch és a focista Egerszegi Tamás házassága. A Szerencsekerék háziasszonyának magánélete összeomlott.

A Bors tudta meg, hogy a Sydney van den Bosch házassága zátonyra futott, kapcsolatuk menthetetlen. A lap az okoról akkor nem számolt be, de az Origo a HOT! magazinra hivatkozva azt írta, hogy a Szerencselány nem most kezdte érezni, hogy valami nincs rendben a párkapcsolatával.

Sydney van den Bosch válik Egerszegi Tamástól Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

"Most már mondhatom, hogy jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor abból nincs visszaút" - mondta Sydney, aki sokat gondolkodott, mire meghozta a döntést, hogy válni fog. "Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.