Akárhová mennek, megbámulják őket: 20 centivel magasabb szerelménél a 192 centi magas nő

magasságkölönbség párkapcsolat óriásnő szerelem
A 29 éves nő és 30 éves szerelme szeretnék megcáfolni a férfiak és a nők magasságával kapcsolatos „elavult" nézeteket.

A közösségi médiában dolgozó Lizzy Jade Groombridge arról mesélt, hogy őt és villanyszerelő párját, Jamest folyton megbámulják lakóhelyükön, Cornwallban. De ez sem őt, sem a szerelmét nem zavarja, ahogy mondja, James elég férfias férfi, és a magasságkülönbségük ellenére mindketten több pozitívumot tapasztalnak, mint negatívumot.

Lizzy, aki „az „óriásnő" becenevet kapta a közösségi médiában, számos megjegyzést kapott már a magasságával kapcsolatban, de mint mondja:

„Számomra óriásnőnek lenni azt jelenti, hogy más vagyok, de bátran és pozitívan kezelem a helyzetet. Jamest és engem gyakran megbámulnak mások az utcán, és sok kérdést tesznek fel a magasságkülönbségünkkel kapcsolatban. Én szeretek hitelesen önmagam lenni, ezért arra buzdítom a magas nőket, hogy viseljenek tűsarkút és legyenek magabiztosak” - magyarázta Lizzy a The Sunnak.

Lizzy egyébként 192 centi magas, míg párja, James csupán 176 centiméter magasra nőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.