A Vízöntő fontos döntést hoz, a Halak ügyeljen a részletekre is. Napi horoszkóp következik a hétfői napra minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Te általában szíved-lelked kiteszed, ha munkáról, vagy tanulásról van szó és szinte minden egyebet a háttérbe szorítasz, hogy a maximális teljesítményt sajtold ki önmagadból. Ne feledd azonban, hogy a munkahely, vagy akár az iskola csak az életed egyik része. Figyelj a szeretteidre is!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma igazán meglephet, hogy valaki a környeztedben segítségre szorul, hiszen talán róla mindig az a kép alakult ki benned, hogy erős és magabiztos. Te meg okozz neki azzal meglepetést, hogy felajánlod a segítségedet!

Munka után remek ötlet lehet egy baráti vacsoraForrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn izgalmas, érdekes események követhetik egymást körülötted, melyek nagy része talán nem veled történik meg közvetlenül, de a te további életedre is nagy hatással lesznek. Tartsd nyitva a szemedet és figyelj!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma különösen intuitív lehetsz és szinte olvasol a körülötted lévők gondolataiban. Ez nemcsak arra ad lehetőséget, hogy örömet okozz valakinek, hanem arra is, hogy a magad hasznára fordítsd, vagy elhárítsd egy próbálkozást arra, hogy becsapjanak.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha odafigyelsz és igyekszel minden beérkező információt alaposan elemezni, akkor észre kell venned egy összefüggést és meg kell látnod a lehetőséget egy kialakuló szituációban. A kérdés már csak az, hogy mit kezdesz ezzel: lecsapsz rá, vagy elengeded?

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn el kell hárítanod egy tapintatlan személyt. A túlságosan is tolakodó kérésére okosabb lenne nemet mondanod még akkor is, ha ez igencsak nehezedre esik. Vannak helyzetek azonban, amikor az udvariasság, kedvesség nem fő prioritás.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod.