Megházasodhatott a világhírű énekesnő: elszólta magát, a férjének nevezte párját

férj énekesnő Adele
A világhírű énekesnő elszólta magát, mikor szombat este férjeként hivatkozott párjára, Rich Paulra a színpadon Las Vegasban. A rajongók azonnal találgatni kezdtek: a szerelmesek titokban egybekeltek?

Sokkolta a rajongókat Adele, amikor az egyik fellépésén a férjeként hivatkozott kedvesére, Rich Paulra. Az énekesnőről több felvétel is felkerült a TikTok-ra, a kommentelők pedig azonnal találgatni kezdtek: Adele és párja titokban összeházasodott?

Nem vehetsz feleségül. Én hetero vagyok, a férjem ma este itt van"

- mondta Adele a közönség egyik női tagjának, aki feleségül akarta venni.

A találgatásokat egyelőre senki sem erősítette meg, de a rajongók szerint egyértelmű, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket - írja a Page Six.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee #adele30#adele25#adele21#adele19#adele#adele#adeleadkins#adelelaurieblueadkins#adelefans#adelefan#daydreamers#daydreamer#adelesongs#adelesong#songs#song#foryoupage#fypage#foryou#4up#fyp#trending#xyzbca#omgpage#viral#edit#weekendswithadele#adeleslittleloveee#weekend27#week27 @Adele Access ♬ original sound - adeleslittleloveee

Adele és a sportügynök 2021 júliusában hozták nyilvánosságra románcukat, amikor lefotózták őket egy NBA kosárlabdameccsen, a pálya mellett ülve turbékoltak.

Az idei év februárjában pedig kiderült, hogy a sportügynök el is jegyezte szerelmét.

– mesélte korábban Adele 41 éves szerelméről.

Az énekesnő 2018-ban házasodott össze, majd vált el Simon Koneckitől, akitől 9 éves fia, Angelo is született. Rich Paullal két éve vállalták fel kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.