Antonio Banderas és Melanie Griffith csodaszép lánya, Stella nemrég ünnepelte a 27. születésnapját. A büszke szülők családi képekkel köszöntötték fel az ünnepeltet a közösségi oldalukon. 

Stella Banderas vasárnap ünnepelte a 27 születésnapját, amiről a fiatal lány szülei a közösségi oldalukon sem feledkeztek meg.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lányát a szüleikkel ellentétben nem igazán vonzza a rivaldafény, Stella igazi művészlélek, a színészetet azonban csak egy rövid ideig próbálta ki, de végül nem lépett a szülei nyomdokaiba. Jelenleg egy kis vállalkozása van, amelyen keresztül parfümolajat forgalmaz.

Banderas és Griffith is megemlékezett lányuk születésnapjáról az Instagramon, ritkán látott családi fotókkal köszöntötték a gyermeküket.

„Drága kislányom, 27 évvel ezelőtti érkezésed a világra még mindig életem legszebb napja. Isten éltessen, Stella del Carmen" - írta a fotók mellé a színész.

 A színésznő által kitett képek között pedig az utolsók friss felvételek, így azokon látszik, hogy milyen gyönyörű nővé cseperedett Stella.