A pilóta elárulta, miért emelkednek vissza a repülőgépek a levegőbe, miután már majdnem leszálltak

pilóta kifutópálya repülőgép leszállás
Voltál már olyan gépen, amely leszálláshoz készülődött, és majdnem földet ért, aztán hirtelen leszállás helyett felemelkedett és maradt a levegőben? Egy pilóta most elmagyarázta, hogy mi ennek az oka.

Az United Airlines pilótája és TikToker, Kyle Koukol videót készített, amelyben felfedte az okokat és elárulta, hogy miért történik néha meg, hogy egy repülőgép már a leszálláshoz készülődik, majd végül a pilóta úgy dönt, hogy megemeli a gépet és a levegőben marad.

Egészségesen akarsz leszállni a repülőről?

Egy légiutas-kísérő felfedte azokat az egészségügyi kockázatokat, melyek egy repülőgépen leselkednek az utasra, és felhívta a figyelmet azokra a nem éppen higiénikus szokásokra, melyekről jobb volna leszokni, ha egészségesen akarunk leszállni a repülőgépről.

További ok lehet még, ha éppen forgalom van a kifutón, hirtelen megváltozik a szélirány, bármi, ami miatt úgy gondoljuk, hogy nem alkalmas az időjárás a leszállásra. Ez esetben teszünk még egy kört és újra beállunk a sorba" - magyarázta a pilóta.

@dial_a_pilot Ever wondered why your flight almost lands but instead goes back into the sky? Learn why pilots opt for a ‘Go Around’ maneuver to ensure a smooth and secure landing. #DialAPilot#nervousflyers#skysafety#aerophobia♬ original sound - Dial a Pilot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.