A légiutas-kísérők elmondták, mi a legundorítóbb dolog, amit egy repülőn tehetsz

Forrás: Getty Images/BraunS/Brauns -
tevékenység repülőgép utazás jótanács
A légiutas-kísérők elárulták, milyen viselkedés miatt utálják meg azonnal az utasokat.

A repülőgépen történő utazás során sok olyan tevékenység van, ami bosszantó és idegesítő lehet más utasok számára - ilyen a horkolás, a hangos beszélgetés vagy éppen az ülés hátra döntése. Vannak azonban olyan cselekedetek, amely a légiutas-kísérőket is kiakasztják. Elárulták, mitől áll rögtön égnek a hajuk.

Ne legyél részeg

A légiutas-kísérők nagyon nem kedvelik azokat az utasokat, akik ittas állapotban szállnak repülőre, mert potenciális problémaforrások, de még akkor sem a legkellemesebbek, ha nem csinálnak bajt.

„Minden részeg ember szörnyű a felszállás után egészen addig, amíg ki nem dől. Aztán csak a szagot érezni" - árulta el egy stewardess.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/BraunS/Brauns

Ne vágd a körmöd

Az egyik legundortóbb dolog, amit a repülőn tehet egy utas az az, ha ott vágja a körmét. Természetesen érthető, ha a legjobb formáját szeretné hozni a nyaraláson, de ez olyasmi, amit otthon kell elvégezni, még az utazás előtt.

„Ez a legnagyobb undorítóbb dolog a világon, amit repülőgépen csinálhatnak az emberek."

Ne próbálj meg csatlakozni a Mile High Clubhoz

A Mile High Club egy szleng, amely a repülőgépen való szexelésre utal. Egyfajta kihívás is csatlakozni azokhoz, akik "csinálták" már repülőn, de a légiutas-kísérők azt javasolják, hogy ilyesmivel ne is próbálkozzunk. Ha más nem, akkor az legyen a visszatartó erő az, hogy a gép mosdói egyáltalán nem higiénikusak.

Az embereknek fogalmuk sincs milyen undorító az a mosdó. Az utasok mindent összepisilnek a turbulencia miatt. A nedvesség a padlón nem a csapból származik, ez biztos."

Ne barangolj

Madeline Forsyth, egykori légiutas-kísérő elmondta, gyűlöli, ha az utasok úgy döntenek, hogy sétálgatnak a repülőn, és elidőznek a konyhában.

"Természetesen fel lehet állni, hogy kinyújtózzanak különösen a hosszú repülések során, de ha sokáig ácsorog valaki a "konyhában", az megnehezíti a légiutas-kísérők dolgát" -
idézi a stewardesst a Daily Star.

A légiutas-kísérő jótanácsai, ha egészségesen akarsz leszállni a repülőgépről

Egy légiutas-kísérő felfedte azokat az egészségügyi kockázatokat, melyek egy repülőgépen leselkednek az utasra, és azokra a nem éppen higiénikus szokásokra, melyekről jobb volna leszokni, ha egészségesen akarunk leszállni a repülőgépről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.