Saját temetési beszédét írta meg a 34 éves férfi, aki 11 évig küzdött agydaganattal

Forrás: Shutterstock -
agydaganat halál temetés beszéd
Dan Wilkinson 11 évig küzdött agydaganattal, 34 évesen halt meg a múlt hónapban. Édesanyja mesélte el, hogy Dan megírta a beszédet saját temetésére.

„Idén májusban az orvosok azt mondták, hogy nem tehetnek már érte semmit. Egyszer sem panaszkodott, egyszerűen elfogadta a helyzetet. Nem akart hospice-ba menni, otthon akart lenni" - mesélte a férfi édesanyja a Mirrornak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Dan végül otthon halt meg, a szerettei és kutyái körében. Halála előtt karácsonyi ajándékokat vásárolt a családtagjainak, azokat be is csomagolta, és megírta saját temetési beszédét, amelyet október 3-án, a búcsúztatásán fel is olvastak. A gyászolóknak megszakadt a szíve.

Dan édesanyja és családja most aláírásokat gyűjt, hogy a brit kormány több pénzt fektessen az agydaganatok kutatásába. Az édesanya szerint az agydaganatok több 40 év alatti gyermeket és fiatal felnőttet ölnek meg, mint más rákos megbetegedések.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.