Vasárnap, a Corona Capital Fesztivál színpadán egy poénnal jelentette be a modell, hogy kedvesével, Robert Pattinsonnal szülői örömök elé néznek. 

Suki Waterhouse anyuka lesz. Ami jelen esetben azt is jelenti, hogy a legutóbbi Batman-film címszerepét játszó Robert Pattinson hamarosan apaszerepben fog tündökölni. 

Vasárnap a 31 éves modell és énekesnő a mexikói Coronoa Capital Fesztivál színpadán állva lepte meg a közönséget, amikor a közönségnek azt mondta:

Ma extra csillogó szettben vagyok, mert azt hittem, ez elvonhatja a figyelmeteket valami másról."

Kinyitotta a kabátját, hogy felfedje a már láthatóan gömbölyödő hasát, mire a tömeg éljenzésben tört ki.

A Batman sztárja és a modell-énekesnő első gyermekét várjaForrás: AFP

Waterhouse több mint öt éve áll kapcsolatban Robert Pattinsonnal. Ő és a Batman sztárja először 2018 júliusában randevúztak, és a pandémia és a film forgatásának idején költöztek össze. Barátaik akkor azt mesélték, elképesztően boldogok együtt. 

A szerelmesekről úgy tudni, akárhova is szólítja őket a munkájuk, 2 hónapnál hosszabb időt sosem töltenek egymástól távol. Ezt Suki is megerősítette, amikor arról mesélt, hogy ha van két szabadnapja, azonnal rohan haza Pattinsonhoz. 

Waterhouse azt is megosztotta rajongóival, hogy még mindig hihetetlenül izgatott lesz, amikor Pattinson neve megjelenik a telefonján.

„Azt hiszem, ő is ugyanezt érzi irántam. Mindig annyi mondanivalónk van egymásnak, és annyira viccesnek találom őt” — nyilatkozta a modell-énekesnő a People-nak.