A Lidl továbbra is a magyar családok mellett áll. Ugyan az árstop megszűnt, a piacvezető áruházlánc folytatja a Többet adunk akcióját és a tartós árcsökkentési programját, hogy a családok támogatása mellett hozzájáruljon az infláció letöréséhez is. Hétről hétre újabb és újabb termékek ára mérséklődik, de a vállalat további eszközökkel is segíti a vásárlókat abban, hogy az élelmiszerre fordítható költségkeretükből kihozhassák a legtöbbet.

Év eleje óta tehetnek olcsóbban a vásárlók a kosarukba termékeket a Lidl Magyarország üzleteiben, az áruházlánc ugyanis akkor indította el a folyamatos és tartós árcsökkentési programját. Azóta már több mint 500 terméknek mérséklődött az ára, ezek között vannak alapvető élelmiszerek, de a vásárlók igényeit figyelembe véve olyan áruk is olcsóbbak lettek, amiket az emberek kifejezetten keresnek és kedvelnek. Ezek mellett a vásárlók több olyan terméket is megtalálhatnak a boltok polcain, amik akár 50 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatóak, ami hatalmas segítséget és jelentős megtakarítást jelent a családoknak.

A Lidl többet ad vásárlóinak, hiszen a tartós árcsökkentési programja mellett a rendeletben előírt 15 százalékos akciók helyett lényegesen nagyobb kedvezményt biztosít vásárlóinak a kötelező akciók keretében.

A piacvezető áruházlánc az árstop kivezetése után is elkötelezett abban, hogy segítse a magyar családokat, ezért a kedvezmények, az akciók, a jó ár-érték arányú, kiváló minőségű és széles kínálata mellett egyéb módokon is igyekszik támogatni a vásárlókat abban, hogy a legkedvezőbb árú termékeket pakolhassák a kosárba és a legtöbbet hozhassák ki az élelmiszerre szánt költségkeretükből.

Forrás: Lidl Magyarország

Még többet spórolhatunk a Lidl-lel

Egy kis odafigyeléssel megkönnyíthetjük a bevásárlást anélkül, hogy lemondanánk a minőségről, sőt még pénzt is spórolhatunk, ha ügyelünk az áruházlánc spórolási tippjeire.

• Tervezzünk az akciós napokkal!
• Válasszuk az Őrületes Lidl ár! és Szuper árak! feliratú termékeket!
• Használjuk ki az Együtt olcsóbb akciókat!
• Keressük az XXL kiszereléseket!

Sőt, ha szemfülesek vagyunk, a „Mentsük meg" csomagokkal is jelentős megtakarítást érhetünk el. Ezek ugyanis olyan zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek ugyan külsőre nem tökéletes kinézetűek, de még fogyaszthatóak. A 3,5 kilogrammos egységcsomagok 399 forintos áron vásárolhatóak meg és rendkívül népszerűek a vásárlók körében. Az áruházlánc a héten jelentette be, hogy tovább bővíti élelmiszermentő akcióját, melynek köszönhetően az előzőnapi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható 2 és 5 darabos egységcsomagba összeállított édes és sós pékárukat mostantól féláron lehet megvásárolni.

Mindezek mellett az áruházlánc digitális hűségprogramjával, a Lild Plusszal is igyekszik segíteni a vásárlókat abban, hogy még kedvezőbb áron vásárolhassanak meg egyes termékeket. Az alkalmazásban hetente 10-12 kedvezményre jogosító kupon található meg, de a vásárlók hűségét is jutalmazzák: az elköltött összegeknek megfelelő mértékben minden hónapban újabb kuponok jelennek meg az alkalmazásban.