kedvezmény megtakarítás Lidl Magyarország termék árcsökkentési program
A Lidl továbbra is a magyar családok mellett áll. Ugyan az árstop megszűnt, a piacvezető áruházlánc folytatja a Többet adunk akcióját és a tartós árcsökkentési programját, hogy a családok támogatása mellett hozzájáruljon az infláció letöréséhez is. Hétről hétre újabb és újabb termékek ára mérséklődik, de a vállalat további eszközökkel is segíti a vásárlókat abban, hogy az élelmiszerre fordítható költségkeretükből kihozhassák a legtöbbet.

Év eleje óta tehetnek olcsóbban a vásárlók a kosarukba termékeket a Lidl Magyarország üzleteiben, az áruházlánc ugyanis akkor indította el a folyamatos és tartós árcsökkentési programját. Azóta már több mint 500 terméknek mérséklődött az ára, ezek között vannak alapvető élelmiszerek, de a vásárlók igényeit figyelembe véve olyan áruk is olcsóbbak lettek, amiket az emberek kifejezetten keresnek és kedvelnek. Ezek mellett a vásárlók több olyan terméket is megtalálhatnak a boltok polcain, amik akár 50 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatóak, ami hatalmas segítséget és jelentős megtakarítást jelent a családoknak.

A Lidl többet ad vásárlóinak, hiszen a tartós árcsökkentési programja mellett a rendeletben előírt 15 százalékos akciók helyett lényegesen nagyobb kedvezményt biztosít vásárlóinak a kötelező akciók keretében.

A piacvezető áruházlánc az árstop kivezetése után is elkötelezett abban, hogy segítse a magyar családokat, ezért a kedvezmények, az akciók, a jó ár-érték arányú, kiváló minőségű és széles kínálata mellett egyéb módokon is igyekszik támogatni a vásárlókat abban, hogy a legkedvezőbb árú termékeket pakolhassák a kosárba és a legtöbbet hozhassák ki az élelmiszerre szánt költségkeretükből.

Forrás: Lidl Magyarország

Még többet spórolhatunk a Lidl-lel

Egy kis odafigyeléssel megkönnyíthetjük a bevásárlást anélkül, hogy lemondanánk a minőségről, sőt még pénzt is spórolhatunk, ha ügyelünk az áruházlánc spórolási tippjeire.

• Tervezzünk az akciós napokkal!
• Válasszuk az Őrületes Lidl ár! és Szuper árak! feliratú termékeket!
• Használjuk ki az Együtt olcsóbb akciókat!
• Keressük az XXL kiszereléseket!

Sőt, ha szemfülesek vagyunk, a „Mentsük meg" csomagokkal is jelentős megtakarítást érhetünk el. Ezek ugyanis olyan zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaznak, amelyek ugyan külsőre nem tökéletes kinézetűek, de még fogyaszthatóak. A 3,5 kilogrammos egységcsomagok 399 forintos áron vásárolhatóak meg és rendkívül népszerűek a vásárlók körében. Az áruházlánc a héten jelentette be, hogy tovább bővíti élelmiszermentő akcióját, melynek köszönhetően az előzőnapi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható 2 és 5 darabos egységcsomagba összeállított édes és sós pékárukat mostantól féláron lehet megvásárolni.

Mindezek mellett az áruházlánc digitális hűségprogramjával, a Lild Plusszal is igyekszik segíteni a vásárlókat abban, hogy még kedvezőbb áron vásárolhassanak meg egyes termékeket. Az alkalmazásban hetente 10-12 kedvezményre jogosító kupon található meg, de a vásárlók hűségét is jutalmazzák: az elköltött összegeknek megfelelő mértékben minden hónapban újabb kuponok jelennek meg az alkalmazásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.