Ajándékozási kisokos karácsonyra: ha tutira akarsz menni, ezeket tedd a fa alá

karácsony krém Ziaja ajándékcsomag tusfürdő
Az ajándékozás örömteli dolog, ám nem egyszerű feladat. Mindenki szeretne biztosra menni, olyan dolgot adni, ami garantáltan örömet okoz. A kozmetikumokkal nem nagyon lehet melléfogni, ki ne örülne egy kényeztető csomagnak, amiben mindenféle jó van?

Ha megszületett a döntés, hogy kozmetikumot ajándékozunk, természetesen jön a következő probléma, milyen termékcsaládban keresgéljünk és milyen márkánál? A Ziaja igen sokfajta színes csomagot kínál, mutatunk tőlük 3+1 biztos befutó ajándékötletet.

1. Anyukáknak: Kasmír ajándékcsomag

A csomag tartalma: Kasmír protein krémtusfürdő 500 ml, Kasmír protein pumpás testápoló 400 ml

A Ziaja Kasmír termékcsaládba tartozón termékek fő összetevője a kasmír protein, ami megújítja és bársonyossá teszi a bőrt. Ez a különleges hatóanyag speciális védőréteget képez a bőrön, megtartva ezáltal a hidro-lipid egyensúlyt.

Kasmír ajándékcsomag Forrás: Ziaja

A Kasmír protein krémtusfürdő minden bőrtípusra ajánlott. Gyengéden tisztítja és ápolja a bőrt, gyakori használat esetén sem szárítja azt. Púderes-édes illata, az ilang-ilang olaj, a pézsma, az érzéki vanília és a modern csipetnyi cédrus elegáns keverékének kombinációjának köszönhető. A Kasmír protein pumpás testápoló valódi felüdülés a száraz, rugalmasságát vesztett bőrnek. Használata csökkenti a bőr érdességét és növeli nedvességtartalmát. Gyorsan felszívódik.

2. A család férfitagjainak:MEN Herbal ajándékcsomag

A csomag tartalma: MEN Mountain Pepper tusfürdő és sampon 400 ml, MEN Vetiver tusfürdő és sampon 200 ml, MEN Citrom - verbéna tusfürdő és sampon 200 ml, MEN after shave balzsam vörös cédrus illattal 80 ml

MEN Herbal ajándékcsomag Forrás: Ziaja

A Ziaja MEN Herbal ajándékcsomagja négy vegán terméket tartalmaz. A 92-94%-ban természetes eredetű összetevők közt megtaláljuk a borsmentát, a verbénát, a citromot, a babért, a vetivert, a vörös cédrust és a friss borókát. A csomag tökéletesen kielégíti a férfiak egyszerűség utáni vágyát: a tusfürdők egyben samponként is funkcionálnak, a borotválkozás utáni balzsam pedig kézkrémként is használható.

3. A barátnőmnek:Olívaolajos ajándékcsomag

A csomag tartalma: Olívaolaj szemkrém 15 ml, Olívaolaj arckrém 50 ml, Olívaolaj kézkrém 80 ml

Olívaolajos ajándékcsomag Forrás: Ziaja


Az Olívaolajos ajándékcsomagban található termékek tápláló, regeneráló és hidratáló tulajdonsággal rendelkeznek, igazán hálás lesz az, aki ezt találja a fa alatt. Különösen ajánlott azoknak, akik a száraz bőr okozta problémákkal küzdenek. Megakadályozzák a vízvesztést azzal, hogy vékony filmréteget hoznak létre a bőrfelszínen. Az olivás kozmetikumok hatékonysága bőrgyógyászatilag is igazolt.

+ 1. A lányomnak:Csokoládé fúzió ajándékcsomag

A csomag tartalma: Csokoládé fúzió zselés habfürdő 260 ml, Csokoládé fúzió cukros bőrradír 300 ml

Csokoládé fúzió ajándékcsomag Forrás: Ziaja

A Ziaja új, Csokoládé fúzió névre keresztelt ajándékcsomagjának termékei intenzív csokipraliné illattal varázsolnak el. A zselés, puding állagú, illatos habfürdő és a természetesen karamellizált, cukros bőrradír használata egészen különleges élményt nyújt. A habfürdőt már gyerekek is használhatják 6 éve kortól, így már a kiskamaszoknak is tökéletes ajándék lehet.

A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja magas minőségben, az egész családnak. A márka elkötelezett a természetes összetevők mellett, környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ, emellett pedig minden termék bőrgyógyászatilag ellenőrzött. Ha kíváncsi vagy a márka további termékeire és megnéznéd mit tehetnél még a fa alá, akkor a Ziaja ajándékcsomagokat keresd a drogériákban, hipermarketekben, valamint a Ziaja Neked üzletekben és a ziajashop.hu weboldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.