paradicsom Buday Péter gasztroiskola főzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell hámozott paradicsomot venni - legalábbis nem mindig. Buday Péter megmutatja, hogyan kell lehámozni egy paradicsomot, hogy mindig friss alapanyagokból dolgozhassunk. Ahogy szoktuk, ismét egy receptet ajánlunk a Főzőiskola mellé.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SCKv1TWVWsvRqmr3

Recept: bazsalikomos paradicsomleves

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TKVYogLelGAFDfYm

A recept leírása itt található!

GasztroIskolánkba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.