Íme Salma Hayek karcsúságának titka: friss eper és olasz kávé ebédre

ebéd diéta színésznő Olaszország eper karcsúság Salma Hayek tészta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves hollywoodi filmsztár, Salma Hayek épp Rómában járt legújabb filmjét népszerűsíteni, mikor a lesifotósok "ebéd" közben lefényképezték. A színésznő eredetileg egy tál tésztát rendelt, de végül meggondolta magát.

Salma Hayek 46 éves kora ellenére rendkívül fiatalos, és vonzó alakját sok nő irigykedve nézi. Végre lehullott a lepel a színésznő titkáról, hogy miként képes ilyen jó formában maradni, hogy akár húsz évet is letagadhatna. A filmsztár legújabb, Vadállatok című filmjét népszerűsítette az olasz fővárosban, mikor a bulvárfotósoknak sikerült lekapniuk (képeket itt láthatsz), amint Salma Hayek éppen egy elegáns római étteremben ebédelt egyik kolléganőjével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A mexikói származású szépség eredetileg egy nagy tál tésztát rendelt, de időközben meggondolta magát, és végül csak egy adag friss epret és egy csésze igazi olasz kávét fogyasztott ebédre. Desszertnek egy kis tányér tiramisut rendelt a színésznő, de abból is csak egy-két falatot evett. Ilyen akaraterő és fegyelmezettség mellett nem is csoda, hogy Salma Hayek alakja közel az ötvenhez is irigylésre méltó.

A színésznő a közelmúltban egy tévéműsorban kifejtette, hogy ragyogó és feszes arcbőrét a genetikai adottságok mellett annak is köszönheti, hogy reggelente sosem mossa meg az arcát. "Soha, de soha nem mosom meg vízzel az arcom reggelente, mivel az éjszaka folyamán az arcbőr feltöltődik bőrfiatalító olajokkal, amely kiegyenlíti a pH-értéket. Normális esetben, ha előző este tisztálkodtunk, akkor az arcunk nem lesz piszkos reggelre, ezért nincs is szükség arcmosásra" - mondta Salma Hayek, aki a színészkedés mellett egy kizárólag Amerikában forgalmazott Nuance nevű arckrémet is kifejlesztett.

Marilyn Monroe csodálatos alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120809-marilyn-monroe-irta-meg-az-elso-hollywoodi-konyvet-amiben-edzesterv.htmlA sebhelyek titka - Seal egy ritka autoimmun-betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-egy-ritka-autoimmunbetegseg-a-lupus.htmlSzabó Győző férfias edzésekkel tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120925-szabo-gyozo-kuzdosportokkal-tartja-formaban-magat.htmlHogyan tartja magát formában Andie MacDowell?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120312-hogyan-tartja-megat-formaban-andie-macdowell.htmlXantus Barbara a harcosok diétájával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120711-xantus-barbara-a-harcosok-dietajaval-tartja-formaban-magat.htmlHujber Feri paleolit diétával tartja formában magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120704-hujber-feri-paleolit-dietaval-tartja-formaban-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.