Fitneszőrület: zumbázz széken!

zumba mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozogni és kalóriákat égetni, miközben egy széken ülsz? Ha te is nehezen szánod rá magad, hogy otthagyd kedvenc ülőalkalmatosságodat, akkor olvass tovább!

Tudjuk, hogy az ünnepek után nem könnyű felállni a tévé elől és lemozogni a bőséges vacsorák miatt felkúszott kilókat. Van azonban egy jó hírünk: nem feltétlenül szükséges kikelned az imádott foteledből, miközben a kedvenc zumbás táncgyakorlataiddal karcsúsodhatsz. A zumbaedzés jó ideje nagyon népszerű már itthon is. Most azonban a legújabb fitneszőrület a székkel végzett zumbagyakorlatok. Ugyan továbbra is forró latinos zenékre bulizhatod magad izmosra, mostantól egy szék bevonásával teheted meg mindezt.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Ülni, miközben a testedet formálod? Elsőre ugyan furcsának hangzik, szakértők szerint azonban valóban rendkívül hatékony. Egy ilyen edzés alkalmával akár 800 kalóriának is búcsút inthetsz. A zumbaőrület továbbfejlesztett változata pörgős zenékre és székalapú koreográfiára épül. Kardió- és nyújtóprogramjának hála nemcsak a szív- és érrendszeredet erősítheted, hanem a vonalaidat is karbantarthatod, miközben egy jót bulizol. És még a kedvenc széked is veled lehet, igaz, kicsit másképp, mint gondolnád!

Csatlakozz az egészségesen élők táborához!



Schobert Lara kedvenc sportja a lovagláshttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121217-hogyan-vegyuk-ra-a-gyereket-a-sportolasra-rubint-reka-elarulja.htmlFormás combok szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121219-doutzen-kroes-modell-gyakorlatokat-mutat-be-melyektol-nagyon-formas-lehet.htmlItt a bizonyíték: a sztárok is izzadnak!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kowalsky-balazs-jogaorat-tartott-sztaroknak.htmlKirály Viktor nem szeret "nyomni és pumpálni"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121212-kiraly-viktor-enekes-szivesebben-fut-a-szabadban-unalmasnak-talalja.htmlKerek popsi szupermodell módrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121204-edzes-es-testmozgas-candice-swanepoel-modell-bemutatja-hogyan-lehet-feszes.htmlÁrt a nőiességnek a túl sok izom?http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121130-azert-nem-sportolnak-a-lanyok-mert-nem-akarnak-tul-izmosak.htmlEdzőtermi illemtan - Ne a viselkedéseddel tűnj ki!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121126-edzotermi-illemtan-ne-a-viselkedeseddel-tunj-ki.htmlA 4 legjobb edzésforma fenékre és lábrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121119-a-4-legjobb-edzesforma-fenekre-es-labra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.