boldogság anyaság Christina Aguilera szexi fogyás Jay Leno magabiztosság vallomás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egyre dögösebb, egy amerikai showműsorban pedig elárulta, sosem érezte még magát ennyire jól a bőrében. Megértjük!

Christina Aguilera szexisebbnek érzi magát, mint valaha - és ezt nem fél megmutatni. Az énekesnő egy amerikai showműsor vendégeként elárulta, ahogy idősödik, úgy válik egyre magabiztosabbá mind testében, mind a férfiak terén. A hírességnek minden oka megvan az elégedettségre, rengeteget fogyott és fantasztikusan néz ki.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Christina Aguilera Jay Leno műsorának vendégeként

"Művész vagyok és akárhogyan is változik az évek során, mindig természetesnek vettem, hogy szexuális úton fejezem ki magam. Az életemben most jött el az a pont, hogy 32 éves vagyok és szexisebbnek érzem magam, mint valaha, mert tudom, hogy mit akarok" - magyarázta X-tina. Férfiak ide, szexiség oda, az énekesnő életében ötéves fia, Maxim élvezi az elsőbbséget mindennel szemben: "Ő nagyszerű. A boldogságom az életben."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.