Itt vannak az egészséges Barbie babák!

Forrás: http://nickolaylamm.com/ -
Barbie baba Egyesült Államok játék testképzavar egészséges életmód gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Meg akartam mutatni, hogy az átlagos is gyönyörű" – mondta a Lammily babák megálmodója, Nickolay Lamm. Az eredmény magáért beszél.

Barbie nem éppen életképes testét egyre több kritika érte az elmúlt időszakban. Mielőtt azonban végképp elfordulnánk a babázás örömeitől, vessünk egy pillantást Nickolay Lamm játékára. Az amerikai művész ugyanis egy 19 éves lány normál testalkata alapján elkészítette a Barbie babák egészségesebb kinézetű alternatíváját, amelyek csak kevés sminket viselnek és az aktív életmódot hirdetik.

Forrás: http://nickolaylamm.com/

A Lammily névre keresztelt játék után készítőatyja elmondása szerint egyre nagyobb az érdeklődés, ám megvásárolni sajnos egyelőre nem lehet őket. A babákra azonban van igény, a gyártás megkezdéséhez szükséges 95 ezer dollár pedig már gyűlik. Nickolay az alábbi videóban mutatja be, hogyan születtek meg a Lammily babák:

Terhes pocakja miatt gúnyolták Elsa Patakythttp://www.life.hu/trend/20140306-elsa-pataky-magyar-spanyol-modell-szinesznot-terhes-pocakja-miatt-gunyoltak-ki.html„Olyan, mintha sörhasa lenne" – jegyezte meg egy divatkritikus a magyar származású modell-színésznőre, aki nem mellesleg ikreket vár párjától, Chris Hemsworth-től.Trend--Extrém hajszínre váltott Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20140306-ireland-baldwin-amerikai-modell-lilara-festette-hajat.htmlNicole Richie után a Baldwin lány is lilára festette a haját.TrendOrigoMi történt Goldie Hawn arcával?http://www.life.hu/trend/20140304-goldie-hawn-amerikai-szineszno-felismerhetetlenre-plasztikaztatta-magat-ijeszto-mosoly-az.htmlKissé ijesztőre sikeredett a 68 éves színésznő mosolya, amelyet az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén dobott egy fotósnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.