50 évesen is elképesztően dögös Elle Macpherson

Forrás: Twitter/Elle Macpherson -
Twitter fotó szexi Elle MacPherson tenger Ausztrália jacht
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál bikiniben bizonyítja az ausztrál szupermodell, hogy nem fog rajta az idő vasfoga. 50 év felett is lélegzetelállítóan szexi.

Nem véletlenül nevezik Elle Macphersont "a testnek:" az egykori szupermodell fiatalokat megszégyenítő módon parádézik egy parányi bikiniben legfrissebb fotóján. Hihetetlen, hogy már elmúlt 50 éves!!!

Forrás: Twitter/Elle Macpherson
Ez igen! Mészáros Dóra glammodell meztelenül mutatta meg, kinek drukkol a vébédöntőnhttp://www.life.hu/news/20140713-meszaros-dora-glammodell-meztelenul-testfestekkel-mutatta-meg-kinek-drukkol-a-vebedonton.htmlMészáros Dóra Facebook oldalára feltöltött fotóján jól látszik, kinek drukkol a focivébé döntöjén.NewsOrigoElhunyt a világ egyik legnagyobb modellügynökségének alapítójahttp://www.life.hu/news/20140711-eileen-ford-a-ford-modellugynokseg-alapitoja-elhunyt-92-eves-koraban.htmlA Ford modellügynökség alapítója, Eileen Ford 92 éves volt.News--Mi miért nem úgy nézünk ki edzés közben, mint a balerinatestű Karlie Kloss?http://www.life.hu/ez-zsir/20140711-karlie-kloss-szupermodell-lett-a-nike-uj-arca.htmlA szupermodell lett a Nike új arca. A cég új kampányában bebizonyította sportszeretetét és hajlékonyságát.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.