Jared Leto egy szál trikóban mutatta meg dagadó izmait

Forrás: Instagram/Jared Leto -
izom fogyás trikó Mielőtt meghaltam New York szakáll Jared Leto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocker-színész igazi átváltozóművész: korábbi filmszerepe kedvéért lefogyott, egy rövid időre a szakállától is képes volt megválni, hogy aztán most végre újra a régi színben láthassuk.

A Mielőtt meghaltam című film kedvéért jó pár kilótól megszabadult és igazán nőies oldaláról mutatkozott be (meg is kapta érte az Oscart), Jared Leto azonban kezd újra a régi lenni.

Forrás: Instagram/Jared Leto

A 30 Seconds To The Mars frontembere a napokban Instagramján tette közzé magát egy oldalán merészen kivágott (nem, nem tudunk rá jobb szót) trikóban, amely engedte, hogy bárki szabadon megcsodálhassa egyre szebben dagadó izmait. Szép kompozíció a karján pihenő játékfegyverrel... Szerencsére az ominózus szakáll már szépen visszanőtt, mióta Jimmy Fallon élő adásban megnyírta. Huh.

Jared Leto nőként tarolt az Oscar-díjátadón

Hogy miért nem Leonardo DiCaprio kapta idén azt a bizonyos arany szobrocskát, az hamar kiderülhet annak, aki látta Matthew McConaughey és Jared Leto közös filmjét, a Mielőtt meghaltamot. A Life.hu kritikájáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.