karácsony Tony Bennett swing Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyi videóval örvendeztette meg rajongóit, na és a swing szerelmeseit Lady Gaga. Partnere a jazz királya, Tony Bennet, akivel egy nemzetközi áruházlánc karácsonyi reklámfilmjét forgatták le.

Gaga és Bennett barátsága nem újkeletű, 2011-ben ismerkedtek meg egymással miután felléptek Robin Hood Alapítvány gáláján New Yorkban. Bennett akkor felkérte Gagát, hogy énekeljen vele egy duettet, majd feldolgozták a The Lady is a Tramp című dalt. A közös munka olyan jól sikerült, hogy idén szeptemberben megszületett közös albumuk a Cheek to Cheek. Az előadók akkor arról beszéltek, a közös zenélést az inspirálta, hogy bemutassák a fiatalabb generációnak, hogy a dzsessznek ma is különleges ereje van.

Az alábbi karácsonyi videót az 1940-es évek és a Big Band korszak ihlette. Lady Gaga pedig végre nagyon jól néz ki. Nézd meg a videót, nagyon jól nyomja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.