Andor Évát testalkata miatt érte élete egyik nagy kudarca

Forrás: TV2 -
balett-táncosnő TV2 kudarc híradós Fem3Café balerina testalkat Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 híradósának életében meghatározó szerepet töltött be a balett. A Tények műsorvezetője imádta a klasszikus balettet, tehetséges is volt, ám sajnos nem volt meg hozzá a testalkata, túl magas volt, és „nagydarab" ahhoz, hogy balerina legyen.

Andor Éva a Fem3Café adásában elmondta, később - fájdalmak árán - belátta, el kell fogadnia, hogy nem lesz belőle balett-táncos.

Forrás: TV2

„Azt mondta a balettedző, amikor felvettek, hogy egy csoporttal feljebb kezdhetek, az alkatommal azonban gond volt, mert nagyon magas és nagydarab voltam a korombeliekhez képest. Az első kudarc volt ez az életemben, ami viszonylag korán jött. Akkor megtanultam, hogy amire az ember nem alkalmas, azt el kell elengedni" – magyarázta Éva.

ByeAlex macsóra gyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150318-byealex-enekes-a-2013-as-eurovizios-dalverseny-induloja-elkezdett-sportolni-es-macsora-gyurta-magat.htmlAz énekes hosszabb kihagyás után újra sportolni kezdett, és a kőkemény edzésektől sem riad vissza, hogy formába hozza magát.Ez Zsír!Így tornázik terhesen Hada Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150317-hada-renata-ujsagiro-fabry-sandor-exszeretoje-megmutatta-hogyan-tornazik-terhesen-nagy-pocakkal.htmlKismama tornával lazított a FEM3 Café stúdiójában Hada Renáta. Amikor Fábry Sándor exe bepucsított, a műsor házigazdája Váczi Gergő zavarba jött.Ez Zsír!--ByeAlex macsóra gyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150318-byealex-enekes-a-2013-as-eurovizios-dalverseny-induloja-elkezdett-sportolni-es-macsora-gyurta-magat.htmlAz énekes hosszabb kihagyás után újra sportolni kezdett, és a kőkemény edzésektől sem riad vissza, hogy formába hozza magát.Ez Zsír!--Edzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockMi ez a fura szerkó Sarka Katán?http://www.life.hu/ez-zsir/20150318-sarka-kata-testkezelesrol-osztott-meg-szelfit-furcsa-ruhaban.htmlSarka Kata Instagramján osztott meg egy szelfit, fura, fehér kezeslábasban.Ez Zsír!--Tökéletes test, kőkemény edzések - Füzi Krisztina fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150315-edzes-es-eletmod-fuzi-krisztina-fitneszmodell-tippjei.htmlKriszta két éve azért látogatott el az edzőterembe, hogy formába hozza magát, ám beszippantotta a fitneszmodellek világa. Életmódjáról faggattuk a csinos fiatal lányt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.