Amber Rose Kim Kardashiant majmolja – de nagyon rosszul teszi!

Forrás: Instagram/ Amber Rose -
fűző veszélyes deréktréner kim kardashian Amber Rose rossz példa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose is beszállt abba az őrületbe, ami rendkívül rossz példát mutat a fiatal lányoknak: a fűző tartós viselése ugyanis súlyos veszélyeket rejt.

Kim Kardashian kezdte igazán elterjeszteni a deréktréner őrületet, majd beszállt többek között Lindsay Lohan is, most pedig Amber Rose folytatja a sort.

Ezeket a röntgenképeket szívesen megmutatnánk nekik is, hogy lássák, mennyire rossz hatással van a testre a fűző viselése.

Forrás: Instagram/ Amber Rose
100 kilót fogyott, most 5 kiló bőrt kell leműteni rólahttp://www.life.hu/drlife/20150604-100-kilot-fogyas-utan-5-kilo-bort-kell-lemuteni-a-fiatal-lanyrol.htmlLisa Grant-Collingridge, a 30 éves ausztrál lány nagy lelkierőről tett tanúbizonyságot, amikor sikerült leadnia közel 100 kilót. A fogyás után azonban 5 kiló felesleges bőr maradt rajta, amit műtéttel kell eltávolítani – ez pedig 16 millió forintba kerül.Dr. LifeThinkstockWhitney Houston sorsára juthat az alkoholista és gyógyszerfüggő Mariah Careyhttp://www.life.hu/drlife/20150604-mariah-carey-alkoholista-es-gyogyszerfuggo-testvere-szerint-ugy-fog-meghalni-mint-whitney-houston.htmlAz énekesnő bátyja nagyon fél, hogy a híresség Whitney Houston sorsára fog jutni. Szerinte sokat iszik és gyógyszereket is szed Mariah.Dr. LifeFenéknagyobbító műtétbe halt bele a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20150603-feneknagyobbito-mutetbe-halt-bele-a-fiatal-lany.htmlA 34 éves Kelly Mayhew Kardashian-fenékre vágyott, amiért hajlandó volt kés alá feküdni. A New York-i alagsori pincében végrehajtott műtét közben azonban életét vesztette. Dr. Life--Jaj, ne! Mi történt az énekesnővel?http://www.life.hu/drlife/20150603-katy-perry-mumianak-oltozve-szepul-es-relaxal.htmlSzerencsére nem sérülések miatt kötözték be Katy Perryt, az énekesnő ugyanis szépségterápián járt, ahol múmiának öltöztetve relaxált.Dr. Life--Semmi baj nem történhet, ha Hív-beteggel érintkezelhttp://www.life.hu/drlife/20150528-vangardist-magazin-legujabb-szamat-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtattak-ausztriaban.htmlA köztudatban a Hív-pozitív emberek megítélése évtizedek óta mit sem változott. A legtöbben elkerülik őket és félnek az érintésüktől. Ez ellen lépett fel az osztrák Vangardist magazin egy meglehetősen figyelemfelkeltő projekttel.Dr. Life--Egy évig titkolta barátnője előtt a férfi, hogy nincs pénisze - Mégis hogyan?http://www.life.hu/drlife/20150606-andrew-wardle-egy-evig-titkolta-baratnoje-elott-a-ferfi-hogy-nincs-penisze.htmlEgy teljes évig titkolta magyar barátnője elől az angol férfi, hogy pénisz nélkül született. A lány megértő volt, egy műtét pedig pozitív eredményt is hozhat. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.