Sikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanett

Fotó: Borzi Vivien -
fogyás sikertörténet életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. 
Forrás: Csontos Zsanett

Zsanettet a külseje miatt rengeteget piszkálták fiatalkorában, ami nagyon mély nyomokat hagyott a lányban. ,,Bántottak, nem is keveset, ezért is nem szerettem általános iskolába járni. Volt néhány osztálytársam, akik majdnem mindennap kritizáltak, és hiába mondták a szüleim vagy a barátaim azt, hogy ne foglalkozzak velük, ez lehetetlen feladatnak bizonyult. De ennek az időnek is vége lett. A fiúk sem úgy viszonyultak hozzám, mint most. Be kell valljam, hogy élvezem ezt a dolgot, bár még a mai napig nem tudom megszokni, hogy megfordulnak utánam az utcán, ám most boldog párkapcsolatban élek, és a barátom is nagyon büszke rám, többek között a Miss World Hungaryn elért eredményem miatt."

Hiába volt nagyon fiatal, Zsanett életében is eljött az a pont, amikor úgy érezte, nem mások miatt kell változtatni a külsején, hanem csakis önmaga miatt. És akkor már ideje is volt tenni valamit, Zsanett ugyanis nem járt el otthonról, nem szeretett emberek közé menni. ,

Az igazság az, hogy iszonyatosan keveset ettem, és próbáltam sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani.

Zsanett úgy érzi, a 35 kilós fogyásától nemcsak kívül változott meg, de belül is: természetes, hogy ez az önbizalmát is megerősítette. ,,Teljesen más ember vagyok, nemcsak külsőre, hanem belsőre is. Sokkal magabiztosabb lettem, rám sem lehet ismerni. Nem hiába indultam el a Miss World Hungaryn, hiszen ezzel is példát szerettem volna mutatni azoknak a lányoknak, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint én évekkel ezelőtt. Sokan kérdezik, nem bántam-e meg, hogy csak 17 évesen kezdtem el változtatni magamon. Erre a válaszom egyértelműen a nem, hiszen

sosem késő elkezdeni.

Nekem egy éve jött el az a pont, mikor éreztem, hogy itt az idő. Ezzel szerintem nincs semmi gond, mindenkinek magának kell eldöntenie, jó-e az az életmód, amit folytat, vagy változtatni akar. Minden csak saját magunkon múlik!"

Fotó: Borzi Vivien

A fiatal lány életében ma már főszerepe van a testmozgásnak, és odafigyel arra, mit és mikor eszik. ,,Ma már el sem tudom képzelni az életemet mozgás nélkül. Pár hónapja kezdtem el nagyon komolyan edzeni személyi edzővel, igyekszem heti 4-5 alkalommal beiktatni az életembe, nemrég pedig megismerkedtem a kettlebell-lel.

Mindennap próbálok egészségesen étkezni: most elkezdtem egy új diétát, ami annyiból áll, hogy reggelire eszem pár szelet pulykamell sonkát egy kis light sajttal és sok-sok zöldséggel, majd tízóraira egy almát, ebédre hal vagy natúr csirke rizzsel, természetesen itt is kihagyhatatlan a zöldség. Vacsorára is beütemezek egy kis csirkemellet, bár ilyenkor a rizst már mellőzöm.

Természetesen én sem vagyok teljesen elégedett önmagammal - szerintem az ember sosem lehet az - ha el is ér valamit, akkor is többet akar. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok tökéletes, de hát ki az? Most az a célom, hogy minél feszesebb, formásabb legyen az alakom, és úgy érzem, jó úton haladok."

Sikertörténet: 26 kilótól szabadult meg Rideg Richárdhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150120-sikertortenet-26-kilotol-szabadult-meg-rideg-richard-az-ozone-network-musorvezetoje.htmlHa valaki a kamerák előtt kezd dolgozni, óhatatlanul is jobban kell figyelnie a külsejére. Rideg Richárd, a Lifenetwork és az OzoneNetwork műsorvezetője 98 kilósan kezdte a tévés szakmát, mára azonban már egy fitt, sportos férfi vált belőle. Következzen most az ő sikertörténete. Ez Zsír!--Sikertörténet: kőkemény edzéssel 50 kilót fogyott Bélahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140814-sikertortenet-igy-fogyott-50-kilot-es-lett-ironman-koor-bela.htmlKoór Béla július 26-án Ironman lett, ami legfőképp azért nagy szó, mert a harmincéves férfi két év alatt dobta le súlyfeleslege nagy részét. Következzen most az ő története.Ez Zsír!OrigoSikertörténet: Bombanő lett Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140325-sikertortenet-nagyon-csinos-lett-ildiko.htmlIldikó duci kislányból lett gyönyörű, izmos nő - az életmódváltása olyanannyira jól sikerült, hogy hamarosan fitneszversenyzőként áll majd színpadra. Ez az út azonban nem volt könnyű, Ildikó kitartása azonban hihetetlen volt - következzen most az ő története. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 40 kilót ledobott és izmos lett Gáborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140318-sikertortenet-40-kilot-ledobott-es-izmos-lett-gabor.htmlNem csak a nők képesek eszméletlen átalakulásra! Gábor pár éve még 133 kilót nyomott, de nála is eljött az a pillanat, amikor érezte, változtatnia kell. Következzen most az ő története. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: Több mint 30 kilót fogyott Andi – bombacsinos lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20140305-sikertortenet-tobb-mint-30-kilot-fogyott-andi-bombacsinos-lett.htmlA 29 éves Andira a munkába állása után kúszott fel szép lassan a több mint 30 kiló pluszsúly. A fiatal lány azonban nem adta fel: kitartással és életmódváltással ma már csinosabb, mint valaha. Következzen az ő története. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 107 kilóról fogyott izmosra Klaudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140128-sikertortenet-107-kilorol-fogyott-izmosra-klaudia.htmlA fogyáshoz hihetetlen akaraterő és kitartás kell – vallja a 21 éves Klaudia, aki több mint 40 kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban. A fiatal lány teste látványos változáson ment keresztül, ezzel pedig Klau élete is teljesen átalakult. Következzen most az ő története.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.