Igazi bombázó lett: bikinis fotó Baukó Éváról

Szentendre életmód változtatás bikini életmód Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori nagy balhésa nagyon szexi fotót posztolt a közösségi oldalán.

"Hajókázás Szentendrén" - írta a Facebook-oldalára kiposztolt kép mellé Baukó Éva. Az egykori valóságshow-szereplő a képen neonszínű bikinit visel. Ugyan kicsit olyan, mintha a hőségtől a pára homályosítaná el a képet, ám így is jól kivehető: Éva bombázóan néz ki. Nemrég arról számolt be, hogy életmódváltásba kezd, így vélhetően jó hatással van a kinézetére is az új életforma. Hogy miként nézett ki korábban, azt megnézheted ide kattintva!

Baukó Éva bikniben Forrás: Facebook / Baukó Éva

Elképesztően néz ki Vince Vaughn 72 éves édesanyja!http://www.life.hu/ez-zsir/20150613-vince-vaughn-72-eves-edesanyja-shae-vaughn-elkepesztoen-nez-ki.htmlSimán letagadhat több évtizedet is a híres filmszínész édesanyja, Shea, aki mára valódi fitneszguruként vált ismertté.Ez Zsír!OrigoHajrá kerek, formás popsi! Ezek a legjobb farizomgyakorlatok nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150611-edzes-es-testmozgas-farizomgyakorlatok-noknek.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe, ha pedig még van pár hét a nyaralásig, akkor bátran növelheted az edzésadagodat. Múlt héten már összeszedtük a legjobb hasizomgyakorlatokat, melyekről az utóbbi években a Life.hu-n olvashattál, most azonban indulhat a popsi edzése!Ez Zsír!ThinkstockSikertörténet: 35 kilót fogyott a szépségkirálynő-jelölt, Csontos Zsanetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-sikertortenet-igy-fogyott-35-kilot-csontos-zsanett.htmlZsanett mögött hihetetlen teljesítmény áll: az idei Miss World Hungary egyik szépsége 35 kilótól szabadult meg az utóbbi időben, az eredmény pedig önmagáért beszél. Ez Zsír!--Kéne egy jó kis diéta nyárra - tanulj a világsztároktól!http://www.life.hu/ez-zsir/20150611-fogyokura-es-eletmod-igy-etkezik-jessica-alba-beyonce.htmlZavarnak a rajtad lévő pluszkilók, és bár tudod, hogy az életmódváltás lenne az igazi megoldás, most azonban mégsincs kedved drasztikusan változtatni az életviteleden? Jessica Alba és Beyoncé jobb formában vannak, mint valaha - ők most ezekre a módszerekre kattantak rá.Ez Zsír!--Kiderült Varga Izabella hihetetlen fogyásának a titka http://www.life.hu/ez-zsir/20150611-varga-izabellanak-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznojenek-az-egesz-ruhatarat-le-kellett-cserelnie.htmlA Barátok közt Balogh Nórája a sorozatban szerelmes nőt játszik, akinek megújul a külseje, ezért pedig Varga Iza a való életében is tett. Meg is lett az edzések eredménye.Ez Zsír!--Bencsik Tamara egy szál bugyiban és tetoválásban pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150610-bencsik-tamara-egy-szal-bugyiban-es-tetovalasban-pozol.htmlNagyon kerek fenekét és izmos combjait tette közszemlére Bencsik Tamara. Ez igen!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.