Nelly Furtado Husika kiló hízás rövid haj Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ismertük fel a 36 éves Grammy-díjas énekesnőt, aki nem éppen régi formájában tündökölt.

A torontói filmfesztivál vörös szőnyegén lepett meg minket a 2000-es évek elejének egyik nagy sztárja, Nelly Furtado.

Forrás: AFP/Lee Celano

A sztár ugyanis magára szedett jó pár kilót, és husikákat növesztett – ráadásul még a haját is levágatta. Íme.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Futni mindenki tud! Vagy mégsem? Tanuld meg a helyes technikát!http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-kiprobaltuk-igy-kell-helyesen-futni-futotechnikai-edzes.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Barbi a héten egy futótechnikai edzésre látogatott el, ami nagyon hasznos lenne mindenkinek, aki rendszeresen fut!Ez Zsír!--3 szuper mozgásforma, amelyeket mindenképp próbálj ki idén ősszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150914-3-szuper-mozgasforma-amit-mindenkepp-probalj-ki-iden-osszel.htmlVége a hőségriadóknak, elérkezett az indián nyár, így már a meleg sem lehet kifogás a sportolásra. Válassz akár benti, akár szabadtéri mozgást, a lényeg, hogy tedd rendszeressé az edzést az életedben - íme 3 mozgásforma, amiket bátran ajánlunk kezdőknek és haladóknak is!Ez Zsír!--Dukai Regina így edzi amúgy is formás hátsóját: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-dukai-regina-feneke-mar-nem-is-lehetne-ennel-formasabb.htmlA modell az álomtestű celebek babérjaira tőr, és egy napot sem mulaszt el, hogy edzőgépre pattanjon. Ez Zsír!--Megvan Zimány Linda tökéletes alakjának a titka http://www.life.hu/ez-zsir/20150915-zimany-linda-modell-videon-mutatta-meg-tokeletes-alakjanak-a-titka-es-azt-hogy-milyen-kemenyen-edz.htmlA modell megmutatta, hogy milyen embert próbáló gyakorlattal tartja karban szexi alakját.Ez Zsír!--Emily Ratajkowski popsijánál ma este már nem fogunk szebbet látnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150914-emily-ratajkowski-popsijanal-ma-este-mar-nem-fogunk-szebbet-latni.htmlA szépséges színésznő, aki legutóbb olyat tett, amitől a férfiak sírva fakadnak, most úgy döntött, kompenzálja az urakat.Ez Zsír!--Jessica Alba edzés közben sem olyan, mint a többi földi halandóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150913-jessica-alba-edzes-kozben-nagyon-dogos.htmlMíg nekünk kivörösödik az arcunk, szétesik a hajunk, és ha netán sminket viselünk, az is lefolyik az edzés végére, addig Jessica Alba ilyenkor is egy istennő. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.