Danics Dóra jobb formában van, mint valaha

Fotó: Vadnai Szabolcs -
Danics Dóra szerelem sport edzés X-Factor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as X-Faktor győztese le sem tagadhatja hogy bombaformában van! Odafigyel magára, testileg-lelkileg harmóniában van, ami maximálisan meglátszik a külsején is. 

Annak ellenére, hogy Danics Dóra nagyon elfoglalt, igyekszik minél jobban odafigyelni magára, a rendszeres sportolás például része a mindennapjainak. Az énekesnőnél nem is olyan régen a szerelem is beköszöntött, így ez is motiválja abban, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Fotó: Vadnai Szabolcs

„Az az igazság hogy beépítettem a sportot az életembe. Ha esik, ha fúj, ha tombol a kánikula, akkor is megpróbálok heti kétszer eljutni edzésre. Fontosnak tartom, hogy bírjam a zenekarommal a koncerteket és ehhez kell a jó állóképesség. Az edzőm, Vivi 30 perc alatt könyörtelenül megizzaszt és újult erővel indulhatok a studióba" – mondta Dóra.

Linczényi Márkó: Azt hittem nem fogok sírni, de többször is elérzékenyültemhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-interjuban-meselt-castingrol-a-zsuriben.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagját a műsor szombat esti adása előtt faggattuk, és be kell vallanunk, jót nevettünk frappáns válaszain, és abban biztosak lettünk, ha a produkciókra nem is mindig, a Kolin együttes frontemberének értékelésére felkapjuk majd a fejünket. TV + Sztárok--Liptai Claudia találkozott a Tortakirállyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-liptai-claudia-talalkozhatott-a-nepszeru-olasz-sztarcukrasszal-a-tortakirallyal.htmlElérkezett a nagy nap, melyet sok magyar Buddy Valastro rajongó várt már: a népszerű sztárcukrász Magyarországra érkezett, ahol több magyar hírességgel is találkozhatott. TV + SztárokOrigoMeglepő kijelentést tett Matt Damon: szívesen élne Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-matt-damon-imadta-a-fovarost-es-szivesen-koltozne-budapestre-ha-tehetne.htmlA színész tavaly forgatott nálunk jeleneteket a Ridley Scott által rendezett, nemrég mozikba került Mentőexpedíció című filmhez. Az átélt élményeiről adott interjújában megemlíti, hogy szívesen költözne a fővárosba. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi új lemeze egyelőre nem kerül a boltokbahttp://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-mulatos-zenesz-uj-lemeze-egyelore-nem-kerul-a-boltokba.htmlA mulatós zenész legújabb albumát egy rendezvényen osztották ki, ám mielőtt a boltokba került volna, Lajcsi börtönbe került. TV + Sztárok--Megy a gőzös, megy a gőzös bulikába!http://www.life.hu/sztarok/20151007-partyzanok-uj-resz-elozetes.html5,2 milliárdos buli, avagy a partyvágány mellet kérjük, vigyázzanak! TV + Sztárok--Som Lajos nem kerül az utcára: Haladékot kapott a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-som-lajos-a-piramis-egyuttes-alapitoja-nem-kerul-az-utcara-abbol-az-otthonbol-ahol-jelenleg-lakik.htmlA zenész mindenkit megnyugtatott: az otthonban, ahol lakik, költségmentességi haladékot kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.