Hoppá! Dukai Regina formás hátsót villantott

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
popsi Dukai Regina fenék villantás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellről edzés közben készítettek fotót, amelyen látszik, milyen keményen gyúr a tökéletes popsira.

Dukai Regina nemrég azt mutatta meg, hogy mély dekoltázzsal is lehet kőkeményen hasra gyúrni. Az eredmény pedig szemmel látható, hiszen a modellnek tökéletes az alakja. A mostani popóvillantás pedig ismét azt bizonyítja, hogy a kerekded idomokért meg kell dolgozni nap, mint nap.

Forrás: Instagram/Dukai Regina
Viszlát, tunyaság - jöhet a kihívás?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-a-kihivas-teljesitese-jogaiskola-ezt-erdemes-gyakorolni.htmlHa vannak álmaid, amelyek megvalósítható és jól körülhatárolható célokként is megfogalmazhatóak, már egy lépést tettél a boldogság és siker felé. Azonban előfordulhat, hogy elveszted a motivációt, nem fejlődsz, beleszürkülsz a hétköznapokba. Ilyenkor kell valami, ami felráz, mondjuk egy kihívás! Ez Zsír!ThinkstockHogy csinálja? A 40 éves Eva Longoria sport közben is nagyon dögös!http://www.life.hu/ez-zsir/20151108-40-eves-eva-longoria-tokeletes-barmirol-legyen-szo-softball-csinos-a-ruhaban.htmlAzt mondják, hogy a sportolók negyven éves korukra kiöregednek a sportolásból. Habár Eva Longoria néha elfelejt bugyit húzni és nem élsportoló, de irigylésre méltó teste és kitartása van akkor is, ha softballról van szó. Ez Zsír!--Tényleg kell rettegnünk a vörös hústól?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-voros-hus-egyuk-vagy-ne-mit-mond-a-szakerto.htmlHetek óta arról szólnak a hírek, miért is kellene tartózkodnunk a vörös hús fogyasztásától. Korábban is nemegyszer hívták fel a figyelmet a szakemberek arra, hogy a fehér húsok, a csirke, a pulyka sokkal jobb az egészségnek, mint mondjuk a marha. No de mit tehet az ember, ha szívesebben választ marhasteak-et grillcsirke helyett? Tényleg ennyire veszélyes lenne a vörös hús? Ez Zsír!--Jógacentert alakítottak ki a gatwicki repülőtérenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151106-joga-centert-alakitottak-ki-angliaban-a-londoni-gatwicki-repuloteren.htmlAngliában nem bízzák a véletlenre az utazás előtti ellazulást. A londoni Gatwick reptéren létrehoztak egy jóga társalgót, ahol bárki elmerülhet az ászanák világában. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMinden reggel csak Nutellát evett, 100 kilósra hízott a fiatal lány http://www.life.hu/ez-zsir/20151104-evekig-csak-nutellat-evett-most-fogyokurazni-kell-miatta-egy-angol-lanynak.htmlCharlotte Bourton éveken át minden nap kizárólag ezt az édességet volt hajlandó enni, persze kenyérrel. Később elképesztő súlygyarapodást tapasztalt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.