Szépség! Apró bikiniben mutatta meg tökéletes testét Nicole Scherzinger

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger -
alak Vakáció Maldív-szigetek test Pussycat Dolls bikini Nicole Scherzinger nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se smink, se ruha, csak a napsütés, a tengerpart és Nicole Scherzinger dögös formái egy aprócska bikinibe bújtatva.

Jól telik a nyaralása Nicole Scherzingernek. A brit és az amerikai X-Factor egykori zsűritagja jelenleg a Maldív-szigeteken élvezi jól megérdemelt pihenését, és szerencsére nem fukarkodik a bikinis, smink nélkül készült szelfikkel. Íme, egy kis ízelítő Lewis Hamilton dögös exbarátnőjének vakációjából:

Forrás: Instagram/Nicole Scherzinger

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Nicole Scherzinger már megint iszonyú szexi képet posztolthttp://www.life.hu/intim/20150906-nicole-scherzinger-mar-megint-iszonyu-szexi-kepet-posztolt.htmlA 37 éves énekesnőre nincs más szó, mint a bombázó. Tökéletes testét szívesen meg is mutatja.Intim--13 évvel fiatalabb, dögös sportolóval jött össze Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20151119-nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-bolgar-teniszezovel-jar.htmlÚgy látszik, csak pletyka volt, hogy az énekesnő és Lewis Hamilton újra egymásra talált. A legújabb hírek szerint ugyanis Nicole Scherzinger a teniszezőnő, Maria Sharapova exével jár. IntimAFPBódi Sylvi szexi fehér bikiniben bringázott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151118-bodi-sylvi-modell-egy-szall-bikiniben-bringazott-szorfdeszkaval-a-kezeben-hawaiion.htmlA modell igazán vagány, hiszen biciklin, szörfdeszkával a hóna alatt egyensúlyozott. Az pedig biztos, amerre csak elsuhant, nagy feltűnést keltett. TV + Sztárok--Újra együtt van Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton?http://www.life.hu/intim/20151109-lewis-hamilton-es-nicole-scherzinger-lehet-hogy-ujra-egyutt-vannak.htmlHét év után idén februárban szakított egymással a sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élő Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. Most azonban úgy tűnik, a két sztár újra egymás társaságát élvezi. Intim--Lilu keményen dolgozik a tengerparton egy szál bikiniben – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151105-lilu-a-kubai-tengerpartrol-posztolt-dogos-fotot.htmlA műsorvezető igencsak szexi tengerparti fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen tulajdonképpen dolgozik.TV + Sztárok--Félmeztelenül napozik Nicole Scherzinger – Dögös fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-nicole-scherzinger-felmeztelenul-napozott-malibun.htmlEgy malibui strandról posztolt szexi fotót az énekesnő, aki félmeztelenül feküdt ki a partra.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.