Vége! Negyedszer is szakított egymással Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

pilóta házasság Forma-1 lánykérés család szerelem Lewis Hamilton Nicole Scherzinger autóversenyző szakítás X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja még boldogan ünnepelték hétéves évfordulójukat, ám az X-Factor énekesnője és a Forma-1-es pilóta most mégis úgy döntött, külön folytatják.

Szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton. A sztárpár, akik hetedik éve vannak együtt, a DailyMail információi szerint kölcsönös megegyezéssel döntöttek a szétválás mellett, a végszót azonban a 36 éves énekesnő mondta ki.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Az énekesnőnek és a Forma-1-es pilótának nem ez az első szakítása, ezelőtt háromszor vetettek véget kapcsolatuknak, ám nem sokkal utána ismét egymásra találtak, mi több, tavaly még állítólagos eljegyzésüktől volt hangos a sajtó. Ismerőseik és barátaik most a köztük lévő nagy távolságot okolják a szakításért: a 30 éves autóversenyző jelenleg Monacóban él, míg exét Los Angeleshez köti a munka.

A The Sun információi szerint azonban más indok áll a szétválás mögött: míg Nicole és a család lánykérést és családot remélt Lewistól, addig a Forma-1-es pilótának állítólag esze ágában sem volt oltár elé vezetni kedvesét. A harmadik címére készülő Hamilton egy nemrég adott interjújában elmondta, nem szeretné, hogy bármi is megzavarja a felkészülésben.

Kendall Jenner és Cara Delevingne ismét összegabalyodtak - Erről a képről beszél most mindenki!http://www.life.hu/trend/20150203-kendall-jenner-es-cara-delevingne-a-love-magazin-cimlapjan-pozolnak.htmlA szemöldökéről elhíresült Cara és a Kardashian klán fiatal üdvöskéje újra helyet kapott a provokatív Love magazinban.TrendOrigoŐrülten jó frizurák 2015 tavaszára - tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/trend/20150202-frizurak-2015-tavaszara-amik-nagyon-trendik-tanulj-a-sztaroktol.htmlAkárhogy is számoljuk, egy hónap, és tavasz van, ilyenkor pedig jólesik a megújulás. Egy szuper frizura mindig remek ötlet - ha van kedved kicsit változtatni a külsődön, akkor érdemes már konkrét ötletekkel odaállni a fodrászod elé. A világsztárokat a legmenőbb hajmágusok veszik kezelésbe hétről hétre, így ahhoz kétség sem férhet, hogy ők a legtrendibb frizurákat viselik. Tanulj tőlük!TrendAFPÍme, a legjobb munkahelyek – te is szeretnél itt dolgozni?http://www.life.hu/csalad/20150129-a-legjobb-munkahelyek-magyarorszagon-es-kulfoldon.htmlMinden évben elkészül egy lista, amelyből megtudhatjuk, hogy mely munkahelyek számítottak a legjobbnak az előző esztendőben. A legjobb munkahelyeket a hiteles felsővezetés, a teljesítményközpontú kultúra, valamint a vonzó és hiteles munkáltatói márka különbözteti meg leginkább az átlagos vállalatoktól.Család--Vilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőékhttp://www.life.hu/csalad/20150203-katalin-hercegno-testvere-pippa-middleton-bikiniben-vilmos-herceg-furdonadragban.htmlNagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.Család--Tudtad, hogy 400 pasiból 1 képes orálisan örömet szerezni magának? http://www.life.hu/intim/20150203-10-dolog-amit-nem-tudtal-a-peniszrol-1.htmlHa szorgalmasan olvasod a Life.hu Intim rovatát, valószínűleg már mindent tudsz a férfiakról. Most elárulunk néhány tényt a péniszről, amiről valószínűleg még nem hallottál. IntimThinkstockVarázslatos Burma – avagy kalandorok, útra fel!http://www.life.hu/lifeutazas/20150202-burma-latnivaloi-tortenelme-mit-erdemes-ott-megnezni.htmlBurma számomra mindig a misztikumot jelentette. Éveken át álmodoztam arról, hogy majd egyszer, pár hónapra elutazom burmai mesterem kolostorába meditálni. Tavaly év végén pedig úgy döntöttem, thaiföldi utazásomat megszakítva, egy hétbe belesűrítve végigbarangolom az ország leghíresebb látványosságait - meg is mutatom a 3 kedvencemet. UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.