Jakabos Zsuzsinál nincs dögösebb – Forró fotó!

medence dögös Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trópusokon nyaral a szexi úszónő, akinek elképesztő alakjára csak irigykedni lehet.

Réunion szigetén, egyenesen a medencéből posztolt dögös fotót az úszónő, aki legutóbb forró videóval örvendeztette meg rajongóit. Jakabos Zsuzsit elnézve, nem csoda, hogy házassági ajánlatokkal ostromolják.

Forrás: Instagram/ Jakabos Zsuzsanna
Változtass 2016-ban: Térj át az egészséges életmódra!http://www.life.hu/ez-zsir/20151218-uj-evi-fogadalom-terj-at-az-egeszseges-eletmodra.htmlKevesen vannak, akik nem fogadkozással kezdik az új évet, ám a lendület sajnos elég hamar elmúlik. Nem kell feltétlenül megvárnod a januárt ahhoz, hogy változtass az életmódodon, de ha már úgyis itt az év eleje, tegyél egy próbát, hátha most jött el a te időd! Az egészséges életmódra áttérni közel sem olyan nehéz, mint gondolod - fogadd meg tippjeinket! Ez Zsír!--Brutális átalakulásra szánta magát egy pár az esküvőjük kedvéért http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-kemeny-edzesbe-kezdtek-az-eskuvojuk-miatt-elkepeszto-atalakulason-esett-at-a-par.htmlClaire és Stephen addig nem akart oltár elé állni, amíg nem elégedettek az alakjukkal. A fiatal pár hónapokig edzett, melynek meglett az eredménye. Ez Zsír!OrigoKinek van a legjobb feneke? Iszak Eszti, Hosszú Katinka és Gáspár Evelin is villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-celeb-popsi-mustra-iszak-eszti-hosszu-katinka-es-gaspar-evelin-is-villantott.htmlA hideg téli mínuszokat hazai sztárjaink fenékmutogatással dobják fel - szerintetek melyikőjüknek van a legnyerőbb popsija? Ez Zsír!--4 dolog, amit minden futónak alkalmaznia kellene http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-keszulj-fel-a-2016-os-evre-es-valtoztass-a-futasi-szokasaidon-tippek.htmlKészen állsz arra, hogy az újévben erősebb és gyorsabb legyél? Fogadj meg hozzá pár futó tippet és sokkal hatékonyabb leszel a sport terén. Ez Zsír!--Szóval ez a titkuk? Így edzi magát csinosra a két Victoria's Secret modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160105-elsa-hosk-es-martha-hunt-modellek-edzenek-a-victorias-secret-sportkollekciojanak-reklamvideojaban.htmlMegtévesztő lehet a helyes pofi és a törékeny alkat: Elsa Hosk és Martha Hunt a világhírű VS arcaként mutatja be a legújabb ruhamárka sportkollekcióját és hihetetlen edzettségüket. Ez Zsír!--Elképesztő! 65 kilót fogyott egy nő - Csodás fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160105-amy-dugan-hatvanot-kilot-fogyott-miutan-megtanulta-kontrollalni-erzelmeit-es-etkezeset.htmlAmy Dugan gyermekkori traumája miatt rettenetesen meghízott, ám most nem mindennapi fogyásával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.