Egy fitneszedző bebizonyította, hogy tényleg nem a mérleg a lényeg

Forrás: giphy.com -
fogyás fitneszedző edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszedző minden fogyókúrázónak üzent: a mérleg hazudik! Bizonyítékul közzétett két képet is.

Hajlamosak vagyunk a jojózó kilók rabjává válni, és sokszor csak értetlenül állunk azelőtt, hogy hiába edzünk, a mérleg többet mutat a kitűzött célnál. Szerencsére sokan már eljutottak addig, hogy egy kedves mosoly kíséretében elengedik a fülük mellett a "Hány kiló vagy?" kérdést. Ezért is jobb, ha egyszer s mindenkorra tisztázzuk:

az izom nagyobb tömegű a zsírnál, így a mérleg csalóka lehet.

Forrás: giphy.com

A netes fitneszguru, Yola van Acker is erre hívja fel a figyelmet. Két képet helyezett egymás mellé, és bár mindkettőn jól néz ki, a jobb oldalin határozottan csinosabbnak, vékonyabbnak és sportosabbnak tűnik. A kép aljára ráírta a kilókat is:

Forrás: Instagram

Míg a bal oldali képen 58 kilót nyom, a jobb oldalin pedig 64 kilót. Nem is csoda, hogy rengetegen megosztották, így remélhetőleg mindenki lecseréli a mérleget a centire.

A meztelenkedő terhes nő fotója lebénította az internetet http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-lebenitotta-az-internetet-a-meztelenkedo-terhes-no-fotoja.htmlA 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet! Ez Zsír!OrigoMicsoda fogyás! Testsúlyának több mint a felét adta le a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-testsulyanak-tobb-mint-a-felet-adta-le-egy-140-kilos-lany.htmlA fiatal lány egyszerűen nem bírt betelni a gyorsételekkel, így végül már 140 kilósra hízott. A lány azonban komoly elhatározásra jutott, és ennek hála 77 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--Ez a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!OrigoSokkoló videó! 80 kilót adott le, de betakarózhatna a bőrévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160705-80-kilot-adott-le-de-a-bore-tulsagosan-megnyult-ennek-ellenere-buszke-a-fogyasara.htmlDiétás falatok, duzzadó izmok, tökéletes testek - megszokhattuk már, hogy a közösségi médiában ilyen képek fogadnak. Ám történetünk főszereplőjének elege lett, és ország-világ előtt mutatta meg, mi történt a bőrével, miután közel 80 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!ThinkstockHogyan vernek át az előtte-utána reklámok? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160614-igy-vernek-at-az-elotte-utana-reklamok.html"Diétázz, eddz, vedd meg a legújabb fogyasztó bogyókat!" - buzdítanak a reklámok, melyeket általában egy szexi lánnyal, vagy férfival illusztrálnak. Nos, egy fotós lerántotta a leplet arról, hogyan lehet "fogyni" egy fotózás kedvéért pár perc alatt. Ez Zsír!OrigoLola bikinialakjára nincsenek szavak - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160607-amig-masok-a-munkaban-izzadnak-addig-lola-a-strandon.htmlA dögös énekesnő egy dögös, bikinis fotóval lepte meg az Instagram-követőit. Az énekesnő alakjára nincsenek szavak! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.