Kulcsár Edina háborút indított a pluszkilók ellen

diéta fogyás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran hallani Kulcsár Edinától, hogy nincs teljesen megelégedve alakjával, most azonban a szomorkodás helyett a tettek mezejére lépett. Ebben legnagyobb segítsége pedig a mamája lesz!

Nem bűnözik, és nem lustálkodik tovább Kulcsár Edina, elhatározta, hogy leadja azokat a plusz kilókat, amikkel karácsony óta küzd. A szépségkirálynő ennek érdekében egy elég szoros ütemtervet készített magának, és a legnagyobb segítségét is bevetette: a nagymamáját.

Edina a Facebook-oldalán tájékoztatta rajongóit az elhatározásáról, és egyből a bizonyítékot is közzétette. A műsorvezető tényleg komolyan gondolja, hogy ezúttal megszabadul a feleslegtől. "Legyen szó akár bűnözésről, (dugi csokiról) vagy diétáról, a mamám mindig készségesen segít nekem!" - írta Edina, aki diétás étrendre vált, és bizony a mamája nem hagyja ebben sem magára. A szépségkirálynő azt is elárulta, egy teljesen új mozgásformát próbál ki a cél érdekében, és hogy minden beleférjen a napjába, hajnalok hajnalán kel, pontosabban 4:50-kor!

Döbbenetes adatok! Életveszélyes az esti étkezés?http://www.life.hu/ez-zsir/20160906-ezert-nem-szabad-lefekves-elott-enni.htmlKéső este, sőt, gyakran még éjszaka is szívesen esznek az emberek, márpedig ez az ártalmatlannak tűnő szokás jelentősen növeli a szívinfarktus, a stroke és egy sor egyéb szív- és érrendszeri betegség kockázatát. Ez Zsír!OrigoCsak ámulunk: 20 évesnek néz ki a 46 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-20-evesnek-nez-ki-a-46-eves-koreai-anyuka-a-koreai-jung-da-yeon.htmlTényleg hihetetlen, ahogy a 46 éves koreai anyuka kinéz, ugyanis minimum 20 évet letagadhatna korából, ha nem többet. Azért ő sem volt mindig ilyen fitt, de egy napon elege lett a tükörképéből! Ez Zsír!--Combjaikkal harcolnak a nők a Twitterenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-combjaikkal-arasztottak-a-el-a-nok-a-twittert-nem-kell-szegyenkezni-a-labunk-miatt.htmlÚjabb harc dúl a közösségi oldalakon a női testért, most éppen a combok vannak előtérben. Arra szólítanak fel, hogy ne szégyelljük, főként ebben a meleg időszakban! Ez Zsír!OrigoAz életével játszik a 310 kilós nő – Ő akar lenni a világ legkövérebb emberehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-az-eletevel-jatszik-a-450-kilos-no-akit-a-baratja-etet.htmlMonica Riley több mint 300 kiló, már a mozgás is nehezére esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét. Mindebben pedig barátja is támogatja... Ez Zsír!--Bódi Sylvinél a feje tetejére állt a világhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-bodi-sylvi-rudtancosnak-allt-tudasaval-pedig-mindenkit-lenyugozott.htmlImádjuk, amikor Bódi Syvi dimbes-dombos lankáiban gyönyörködhetünk, és ez most sincs másképp. A szépség ugyanis játszi könnyedséggel trükközött a rúdon, erről pedig egy fotó is készült. Az biztos, hogy irigykedve csodáljuk a modell hajlékonyságát. Hogy csinálod, Sylvi? Ez Zsír!Bangó Margit unokája, Tina mesés alakot villantott: csodás fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160906-tina-alakja-egyszeruen-meses-emilio-nagyon-buszke-a-felesegere.htmlAz édesanya elmondása szerint pár évvel ezelőtt még jól érezte magát, ha tükörbe nézett, azonban ma már jobban elrejti a testét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.