fellépés sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni időről időre elkápráztat minket kisportolt testével, mint most is, ahol ezúttal izmos lábait hangsúlyozta. 

Heni a példa arra, hogy a rengeteg, kitartó testmozgás mindig meghozza a gyümölcsét. Az énekesnő korábban egy interjúban elmesélte, hetente legalább ötször másfél órát edz, és elmondta azt is, mi mindent tesz még az izmos, szálkás testért és persze kockás hasáért.

Lehull a lepel: ennyi kalória van a rágóbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161022-ennyi-kaloria-van-a-ragoban.htmlElképzelhető, hogy akár évi 6720 kalóriát is magunkhoz veszünk csupán azzal, hogy folyamatosan rágózunk. Noha a cukormentes változatok kalóriában is szegényebbek, azért még így sok üres kalória juthat szervezetünkbe, amiről nem is tudunk.Ez Zsír!OrigoA spórolás lenne a karcsú derék titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160924-egy-kutatas-szerint-aki-sporol-altalaban-vekonyabb-is.htmlMinden jel arra mutat, hogy akik szeretnek spórolni, azok általában vékonyabbak is. Azok, akik ugyanis szívesen és sokat költenek, rendszerint igénylik az azonnali kielégülést, ezért aztán a derékbőségük is nagyobb lesz – derül ki a Newcastle University friss kutatásából.Ez Zsír!OrigoHátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!OrigoA nagy bejelentés: Tóth Vera végre elárulta, mivel fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-gyomorszukito-mutettel-fogyott-le-toth-vera-a-megasztar-egykori-felfedezettje-enekesno.htmlHetek óta lázban tartotta a rajongókat Tóth Vera nagy fogyása. A színésznő eleinte nem beszélt arról, miként adott le három és fél hónap alatt 26 kilót, ám ahogyan ígérte, hétfőn este a Facebookon élő adásban mondta el, mi történt. Ez Zsír!OrigoHatalmas tévhit a mozgással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-nem-a-mozgas-fogyaszt-hanem-a-csokkentett-kaloriabevitel.htmlEgy friss kutatás szerint nem azért érdemes edzeni, mert fogyunk tőle, sőt, igazából ez egy tévhit, hanem a mozgás lényege, hogy a létfontosságú szerveinket körülvevő zsírpárnáktól megszabaduljunk, így tovább egészségesek maradhassunk.Ez Zsír!--Egy kis nasi lefekvés előtt? Ha nem bírod ki, hogy egyél, ezeket válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20160806-ezeket-erdemes-nassolni-ejszaka.htmlGyakran előfordul, hogy a vacsora után, közvetlenül lefekvés előtt hirtelen szörnyen megéhezünk, mintha csak gyomrunk nem érzékelné, hogy a pihenés időszaka következik. Mit érdemes ilyenkor fogyasztani? Nos, a szakemberek szerint semmi esetre sem süteményt és csokoládét. Íme, néhány szerencsésebb választás.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.