Brutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelin

Forrás: Instagram -
fogyás Gáspár Evelin sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan teljesen elfogy?

Gáspár Evelin egyre jobban néz ki, ezt pedig az életmódváltásnak köszönheti. Már jó ideje keményen edz, és arra is nagyon odafigyel, hogy hogyan étkezik. Ennek meg is van az eredménye, átalakulását pedig az Instagramon követhetik nyomon a rajongók. Pár hete az edzője mutatott egész alakos fotót Evelinről, most pedig Győzike lánya megvillantotta elképesztően vékony combjait is.

#ootd by @wm_wear #haveaniceweekend

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Tavaszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20170331-tavaszi-cipok-10-ezer-forint-alatt-szerezd-be-oket-a-legjobb-aron.htmlElhasználódtak a tavaly vagy még korábban beszerzett tavaszi cipőid? Most megmutatjuk, hol szerezheted be a legújabb modelleket, ráadásul a legjobb áron! Trend--Courtney Cox bikinire vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170404-courtney-cox-jol-nez-ki-bikiniben.htmlCorutney Cox lányával és barátnőjével ruccant ki a tengerpartra, ahol nem hagyta magán a ruháját. Kár is lett volna, ugyanis 52 évesen is remekül fest bikiniben. Trend--Terhesen rappel a fejkendőről a muszlim nő, Mona Haydarhttp://www.life.hu/trend/20170404-terhesen-rappel-a-muszlim-no-a-fejkendorol.htmlRengeteg tolakodó kérdést kapnak azok a muszlim nők, akik viselik a fejkendőt. Erről készített egy dalt Mona Haydar, aki videoklipet is forgatott a számhoz 8 hónapos terhesen. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő ilyesmit tegyen. TrendOrigoTerhesen rappel a fejkendőről a muszlim nő, Mona Haydarhttp://www.life.hu/trend/20170404-terhesen-rappel-a-muszlim-no-a-fejkendorol.htmlRengeteg tolakodó kérdést kapnak azok a muszlim nők, akik viselik a fejkendőt. Erről készített egy dalt Mona Haydar, aki videoklipet is forgatott a számhoz 8 hónapos terhesen. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy egy muszlim nő ilyesmit tegyen. TrendOrigoTrendjelentés a Los Angeles-i divatünneprőlhttp://www.life.hu/trend/20170403-trendjelentes-a-fashion-los-angeles-awards-voros-szonyegerol.htmlA Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoBomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultra szexi!http://www.life.hu/trend/20170403-elkepesztoen-szexi-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.Trend--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.