VV Mici fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kijött a villából, a sok edzésnek köszönhetően rengeteget változott Mici alakja. A lány időnként meg is mutatja ezt a rajongóinak, de vannak, akik még mindig belekötnek, mondván, hogy kövér. 

"Tudom, nem tökéletes, nem is azért rakom ki! Nagyon sok lánynak erőt tudok adni ezzel, szeretnék mindenkit motiválni, edzésre fel" – tette közzé Mici a Facebookon.

A fotó nagyon sok embernek tetszett, de volt, aki egyenesen leanyadisznózta Micit, és azt javasolta neki, inkább dobjon be egy rántott húst. Az ilyen és ehhez hasonló megjegyzések egyébként Micit a villalét alatt is bántották. Később elmondta, nem is azt bánja, hogy kamerák előtt szexelt, hanem a testalkatát szégyelli.

„Azt a leborult, mekkora sonkám van! Megmondom őszintén, ezt nem így terveztem. Nagyon zavarban vagyok, erre nem tudok mit reagálni. Fent van, megtörtént, sajnálom, ezzel már nem lehet mit kezdeni. Nem elsősorban azzal van a probléma, hogy szexeltünk, hanem azzal, hogy húsos vagyok, és én ezt nem akarom látni" – nyilatkozta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.