Gáspár Evelin megmutatta lapos hasát: fotó

has Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin újra és újra bebizonyítja, hogy az akaraterő csodákra képes: lapos hasat villantott!

Gáspár Győző lánya rengeteget küzdött túlsúlyával, sokáig kellett eltűrnie a gonosz beszólásokat, de mára ennek vége. Evelin kitartó munkájának hála olyan csinos lett, hogy ma már senki nem tudja megszólni alakjáért, csak dicséreteket kap. Legutóbbi Instagram-posztja is bizonyíték arra, hogy sikerült elérnie az álmát.

Evelin ma már egy igazán csinos nőként tündökölhet, ami mellett a kommentelők sem mennek el szó nélkül. „Milyen vékony vagy! Látod, megéri a kitartás" – írta az egyik rajongója, és nem is volt olyan, aki ne értett volna egyet vele. Evelin ma már akármit felvehet, mindenben jól néz ki, de hosszú út vezetett idáig, ami nem is baj, hiszen annál büszkébb Evelin az eredményre, minél nehezebb volt elérnie.

Így néznek ki az élelmiszerek a betakarítás előtt! 20 hihetetlen fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171026-20-foto-elelmiszerekrol-betakaritas-elott.htmlA legismertebb hazai zöldségekről, gyümölcsökről és magvakról pontosan tudjuk, hogyan teremnek. Tudjuk, hogyan fest a zöld dió a fán, tudjuk, hogy néz ki a répa zöldje a föld felett. De arról elképzelésünk sem volt, hogyan szüretelik a szezámmagot, a földimogyorót, vagy éppen a vaníliát - eddig! Ez Zsír!--Egészséges recept: Tökös lecsó tört búzávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171026-recept-tokos-lecso-tort-buzaval.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Ez Zsír!--Szúnyog volt a beceneve, annyira vékony volt Molnár Péter, a magyar Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171027-molnar-peter-a-magyar-schwarzenegger.htmlMolnár Péter nem szeretne profi testépítő lenni, hiszen a világ egyik legjobb amatőr versenyzőjeként jobban keres, mint a profik 90 százaléka. A Hegyvidéki Fitparádén 10 ezer dollárt kasszírozott. Ez Zsír!OrigoA legjobb növényi olajok, amiknek ott a helye a konyhádbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161114-minden-amit-tudni-kell-a-novenyi-olajokrol.htmlA napraforgó- mellett az olívaolaj is megtalálható szinte minden háztartásban. De van még jó pár féle növényi olaj, amivel szintén megéri kísérletezni a konyhában, és nemcsak azért, mert különleges ízeket adnak az ételnek, hanem mert elképesztően finomak is! Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott 10 kg-ot Cseke Katinka: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171025-igy-fogyott-10-kg-ot-cseke-katinka.htmlCseke Katinka is tagja volt a TV2 legújabb szuperprodukciójának, az Ázsia Expressznek. Pallavicini Zita őrgrófnő párjaként küzdött a Sárkány útján. De hogy hogyan járult hozzá a műsor a személyiségfejlődéséhez és miként tudott lefogyni, a Life.hu-nak elmondta.Ez Zsír!OrigoJon Brower Minnoch 419 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171023-419-kilot-fogyott-jon-brower-minnoch.htmlJon Brower Minnoch 1978 tavaszán került kórházba szívelégtelenség miatt. Tűzoltók juttaták el a klinikára, utána pedig extra tehebírású hordágyon, 13 ember cpelte be az épületbe. A kórteremben két ágyat kellett összetolni, mert egy darab kevésnek bizonyult. Ekkor volt 635 kiló. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.