Gáspár Evelin vegán étrendre váltott: videó!

fogyás étrend Gáspár Evelin életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin különleges bejelentést tett édesanyja live videójában: étrendet változtatott, melynek köszönhetően csak úgy olvadnak róla a kilók. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Gáspár Evelin teljes életmódváltáson esett át és rendszeres edzésbe kezdett, hogy formába hozza magát. Ennek hatására ma már bomba jól néz ki, amit a környezete, és a követői sem tudnak szó nélkül hagyni.

Most pedig újabb bejelentést tett egy live videóban, miközben Bea a konyhában tüsténkedett. A fiatal lány elárulta, hogy áttért a vegán étkezésre, melynek köszönhetően rohamos fogyásnak indult:

"Amióta nem eszem húst, meg állati eredetű dolgokat, vagy három kilót fogytam egy hét alatt. Brutális! Úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki gyorsan akar fogyni"

Gáspár Evelin nagyon vékony: fotó

Győzike lánya talpig feketébe bújt, egyszerű, de csinos szettje pedig méginkább kiemeli egyre vékonyabb alakját. Ma már Evelint látva, senki se hinné, hogy valaha súlyfelesleggel küzdött, igaz, tett is érte, hogy igazi bombázó legyen: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.