Melyik magyar celebé 2017 legdögösebb kockahasa? Szavazz!

fitnesz edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó évet zárunk, ami a kockás hasak villantását illeti, a fitneszőrült magyar celebek nem rejtegették izmos testüket. Szavazd meg, melyik a legdögösebb kockahas a hazai sztárvilágban!

Rubint Réka

A fitneszkirálynő jól tudja, mikor kell leginkább mitoválni a rajongóit. Ezt a képet ugyanis januárban töltötte fel Instagram-oldalára, mert ahogy a mondás is tartja: a nyári alak télen készül.

Rubint Réka Forrás: Instagram/Rubint Réka

Rubint Rella

A mezőny legfiatalabb versenyzője Rubint Réka 19 éves unokahúga. Rubint Rella két évvel ezelőtt tűnt fel Réka fitnesz DVD-jén, akkor figyelt fel rá az ország. Rella azóta igazi fitneszőrültté nőtte ki magát, mondhatni az utánpótlás példaképe lett.

Rubint Rella Forrás: Instagram/Rubint Rella

VV Seherezádé

A villa után sokáig lemezlovasként járta az országot, ma elsősorban táplálkozási tanácsadóként dolgozik, illetve fitneszmodellként is megmérettette már magát. Nem véletlen tehát ez az őrületes kockahas.

VV Seherezádé Forrás: Instagram/VV Seherezádé

Sáfrány Emese

Aleska évek óta a légtáncban teljesedik ki. Fantasztikus eredményekkel zárja a különböző bajnokságokat, Instagram-oldalán pedig trükkös mutatványokkal, elképesztő spárgákkal és kockahassal kápráztatja el rajongóit.

Sáfrány Emese Forrás: Facebook/Sáfrány Emese

Bálizs Anett

A Jóban Rosszban Fannija február óta arra készül, hogy az őszi versenyszezonban megmérettesse magát fitneszmodellként. A színésznő elképesztő formát ért el, nem is csoda, hogy a Fitparádén 1. helyezést ért el kategóriájában.

Bálizs Anett Forrás: Instagram/Bálizs Anett hivatalos oldala

Zimány Linda

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy az őszi Fitparádéra Zimány Linda is hónapok óta készült. Exkluzív interjúnkban azt is elárulta Linda, milyen nehézségekkel nézett szembe a felkészülés alatt. A sok edzés és az önmegtartóztatás nem volt hiába: Bálizs Anett mögött ezüstéremmel zárta a versenyt

Zimány Linda Forrás: Asztalos Dávid

Kié az év kockahasa?

Hírességek, akik meghíztak 2017-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-hiressegek-akik-meghiztak-2017ben.htmlA magyar sztárokra nagyon büszkék lehetünk, ők ugyanis egytől egyig csak fogytak, a külföldi celebek viszont nem voltak mind ilyen szerencsések: közülük többen felszedtek jó pár kilót. Nézzük a 2017-es mérleget! Ez Zsír!--Melyik magyar celebé 2017 legdögösebb kockahasa? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20171211-2017-legdogosebb-noi-kockahasa.htmlJó évet zárunk, ami a kockás hasak villantását illeti, a fitneszőrült magyar celebek nem rejtegették izmos testüket. Szavazd meg, melyik a legdögösebb kockahas a hazai sztárvilágban! Ez Zsír!--Életmódváltást ajándékba! Segíts jó útra lépnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-eletmodvaltast-ajandekba.htmlBarátod, barátnőd, testvéred vagy a szerelmed régóta kacsintgat az életmódváltással, mégsem mer belevágni? Fél a kudarctól, nem elég motivált, vagy csak a lustaság tartja vissza? Segíts neki elindulni a jó úton: ez életre szóló karácsonyi ajándék lehet! Ez Zsír!--Czanik Balázs szerint a büntetlen sütizés az ünnepek alatt is lehetségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20171207-czanik-balazs-receptjei-fogyokurazoknak-etelallergiaval-kuzdoknek.htmlSokak számára a szokásosnál is nagyobb fejtörést okoz a karácsonyi sütés-főzés, mert figyelembe kell venni, hogy ki diétázik, ki cukorbeteg, illetve küzd valamilyen ételallergiával a családban. Czanik Balázs süteményes recepteskönyvében a fogyókúrázóktól a laktózérzékenyeken át a gluténérzékenyekig mindenki talál magának megfelelő finomságot. Ez Zsír!--Önbizalom-növelő és öltözködési tanácsok: megjelent a Plus Size Stílusbibliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171211-plus-size-stilusbiblia-kozma-ritatol.htmlSzerencsére nemcsak külföldön, Magyarországon is egyre többen foglalkoznak a pozitív testkép, az egészséges önbizalom fontosságával, és a plus size nők helyzetével. Az újabb hazai kezdeményezés Kozma Ritától származik, a Plus Size Stílusbiblia írójától. Ez Zsír!--Az életmódváltás miatt gyökeresen megváltozott Bernadett élete! Olvasd el a történetéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171130-bauko-bernadett-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA 32 éves Bernadett idén februárban kezdett bele az életmódváltásba. Súlyfeleslege miatt már nem szeretett tükörbe nézni, de egészségi állapota is romlott: hamar kifulladt, állandó fejfájással küzdött, fáradt és ingerlékeny volt. Mindennek azonban most már nyoma sincs: boldog és kiegyensúlyozott lett az életmódváltásnak köszönhetően. Az ő történetét olvashatjátok most! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.