Élete legmegosztóbb posztját tette fel a Facebookra Schobert Norbi

elhízás táplálkozás Schobert Norbi Schobert Norbert egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Gyerekek a strandon 1920, gyerekek fagyival napjainkban, a lányom és a nagyfiam tegnap. Tedd a kezed a szívedre! Valamit jól csinálok. Az Update a normális szénhidrát terhelés, nem amit ma kapnak. Ennyi. Norbi" - bejegyzéssel tette fel a cikkünkben alább látható fotókat Schobert Norbi a Facebookra. A poszt pár óra alatt rengeteg hozzászólást generált, és máris terjed a közösségi oldal egyéb csoportjaiban is. A követők véleménye megoszlik, van, aki egyetért Norbival, mások pedig hatalmasat csalódtak benne vagy éppen az életmódját kritizálják. 

Bár Schobert Norbi maga is tudja, hogy megosztó személyiség, ezt egyáltalán nem bánja, sőt... Időnként egy-egy poszttal még rá is erősít erre, és arra sem rest, hogy válaszoljon a kommentelőknek. Nos, most van mire, mert az alábbi bejegyzésénél kap hideget-meleget a követőitől.

A legtöbben azon akadtak ki, hogy közzé tette a két duci kislány fényképét is - és hozzájuk hasonlította a gyerekei, Lara és Norbika alakját -, mások azt róják fel neki, hogy a gyerekeket nem szabadna diétára fogni, hiszen a kamaszkor úgyis együtt jár a hiúsággal, és az abból következő fogyással is.

A kommentekből most nem idézünk, hiszen a poszt alatt elolvashatjátok valamennyit. Arra azonban kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz. Szavazz!

Igaza van a posztjában Norbinak?

Túl vékonynak találja követőinek egy része Dobó Katáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-tul-vekonynak-talalja-kovetoi-egy-resze-dobo-katat.htmlAhogy megírtuk, Dobó Kata bikinis képet tett fel magáról az Instagramra. Követői egy részének azonban nem tetszett a látvány, és ezt szóvá is tették. A szép színésznő elképesztően cukin és higgadtan reagált a kommentekre... Ez Zsír!--Életmódot váltott Majkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-eletmodot-valtott-majka-kaloriat-szamol-es-edz.htmlFogyni szeretett volna Majka, így közel a negyvenhez inkább a teljes életmódváltást választotta. Azt mondja, hiúságból fogyózik és gyúr, szteroidokat viszont nem szed, hogy gyorsítsa az izomépítést. Ez Zsír!OrigoMozgássérülteket ösztönöz kisfilmjével az Irigy Hónaljmirigy sztárja, Varga Győzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180623-mozgasserulteket-osztonoz-kisfilmjevel-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-varga-gyozo.htmlNemes ügy mellé állt az Irigy Hónaljmirigy sztárja. Bármit megtehetsz! - ez a mottója annak awakeboardozásról szóló riportfilmnek, amelynek Varga Győző a producere. A film főhőseiolyan mozgássérültek, akik igyekeznek ugyanolyan teljes életet élni, mint ép társaik – ebbeakár az is belefér, hogy kedvenc sportáguknak, a wakeboardnak hódoljanak. Miért is ne?Hiszen a lehelten nem létezik! Ez Zsír!--Sosem volt ennyire vékony Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20180617-sosem-volt-ennyire-vekony-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlSosem a pluszkilói miatt emlegettük Demcsák Zsuzsát, de amióta visszavonult mégtöbbet sportol, és ennek köszönhetően szuper formában van. Talán még soha nem volt ennyire vékony a műsorvezető. Ez Zsír!OrigoAleska hajlékonyságától leesik az állad: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180609-aleska-hajlekonysagatol-leesik-az-allad.htmlElképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! Ez Zsír!OrigoEgyütt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Larahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-egyutt-tornaztatja-az-embereket-rubint-reka-es-lanya-lara.htmlKözös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.