14 kilót hízott Szorcsik H. Viki

Forrás: Médiaklikk -
színésznő hízás Szorcsik H. Viktória sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik H. Viki hízókúrájának köszönhetően 14 kilót szedett magára. Korábban szinte kórosan sovány volt, a 40 kilót is alig érte el.

Szorcsik H. Vikit alapvetően vékony testalkattal áldotta meg a természet, gyermekei születése után azonban annyira lefogyott, hogy már fájdalmai voltak. Rengetegen aggódtak érte, és ő maga is megijedt, ezért elhatásozta, változtat eddig életmódján.

Januárban ott tartottam, hogy fájt a tüdőm, fájt levegőt venni. Annyira lefogytam, hogy egyszerűen az az állapot már tarthatatlan volt. Féltem, hogy újra kórházba kerülök, úgyhogy magamra parancsoltam, és étkezéseket iktattam be a napirendembe, pedig egyáltalán nem kívántam az ételt. Csak a cél, a hízás lebegett a szemem előtt, úgyhogy lényegében kényszerevést eszközöltem."

Szorcsik H. Viki 14 kilót hízott Forrás: Médiaklikk

A színésznő nagyon büszke lehet magára, azóta sikerült 14 kilót híznia és ma már 55 kilót mutat a mérleg.

Igazából alig hittem el, hogy tényleg megcsináltam. A kislányommal a pocakomban nyomtam ennyit, mint most. Hússal teli a combom, az arcom, és rettentően jól érzem magam" – mesélte a Borsnak, majd elárulta azt is, hogy pár hónapja újra rátalált a szerelem.

Kiss Ramóna kívánja a kaprot azóta, hogy teherbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-kiss-ramona-kivanja-a-kaprot-azota-hogy-teherbe-esett.htmlKiss Ramóna Instagram-oldalán árulta el, hogy mi az, amit a teherbeesése óta nagyon kíván. TV + Sztárok--Három éve tart Weisz Fanni és édesanyja drámájahttp://www.life.hu/sztarok/20180821-harom-eve-tart-weisz-fanni-es-edesanyja-dremaja.htmlWeisz Fani és édesanyja kapcsolata évek óta nem tökéletes. A szülő nem fogadta kitörő lelkesedéssel lánya választottját, megromlott a viszonyuk. Ma már egyáltalán nem beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoBetörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180821-betortek-suzy-es-jolly-otthonaba.htmlHétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. TV + SztárokOrigoEke Angéla, színésznő, Puskás Peti kedvese is show királynő lesz a TV2 új műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-eke-angela-szineszno-puskas-peti-kedvese-is-show-kiralyno-lesz-a-tv2-uj-musoraban-video.htmlEke Angéla Junior Príma díjas színművész, performer, bábművész, rendező és nemzetközi művész showkirálynőként is megmutatja magát a Csak show és más semmiben, a TV2-n.TV + Sztárok--Radics Gigi szerelmes: egy amerikai zenész a választottjahttp://www.life.hu/sztarok/20180820-radics-gigi-szerelmes-egy-amerikai-zenesz-a-valasztottja.htmlRadics Gigi titkozatosan beszélt magánéletéről, ám úgy tűnik, végre felvállalja jóképű, amerikai szerelmét.TV + Sztárok--Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-novozanszky-vv-fanni-holtteste-hullmasirban-lehet-jelezte-a-poligrafos-vizsgalat.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.