Sarka Kata fotó fogyás kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár valószínűleg Sarka Kata követőinek nem tűnt fel, a műsorvezetőn saját bevallása szerint volt felesleg, amitől kemény munkával sikerült megszabadulnia: 8 kilót fogyott. 

Sarka Kata folyamatosan edz azért, hogy mindig fitt és szexi legyen, de olykor rá is felcsúszik egy-két kiló. A nyár elején például összesen 8 kilótól kellett megszabadulnia, de a kemény és elkötelezett mozgásnak köszönhetően sikerült, ahogy a képen is látszik. Persze ebben nagy segítségére volt az edzője is!

Csupán 2 kilót fogyott Arielle Lorre, mégis teljesen átalakult a teste - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-csupan-2-kilot-fogyott-arielle-lorre-megis-teljesen-atalakult-a-teste.htmlSosem volt túl nagy felesleg Arielle testén, de bőven volt rajta mit feszesíteni és átalakítani. A nőnek úgy sikerült ezt elérnie, hogy közben nem éhezett, és nem is vált az edzőtermek rabjává. Ez Zsír!OrigoRubint Réka a visszavonulásáról vallotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-rubint-reka-visszavonulasarol-vallott.htmlNorbi már szögre akasztotta a sportcipőjét, ő már nem tart több edzést, így az a kérdés, hogy Réka követi-e a példáját a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoBolti helyett készítsd el otthon: tortillalaphttp://www.life.hu/ez-zsir/20181116-bolti-helyett-keszitsd-el-otthon-tortilla-lap.htmlA boltban kapható feldolgozott élelmiszerek egy részében rendkívül magas a rejtett cukor- és sótartalom, másik felük pedig tele van adalékanyagokkal. A legrosszabb esetben pedig találkozik ez a kettő. Nem feltétlenül lehet minden ilyen élelmiszert kiiktatni a háztartásból, de amit lehet, érdemes inkább otthon elkészíteni. Ez Zsír!OrigoModellek, akik büszkén vállalják striáikat: az ő testük sem tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20181114-modellek-akik-buszken-vallaljak-a-striakat.htmlHa valakikről, hát a modellekről biztosan azt gondoljuk, hogy ők tökéletesek. A közösségi médiának köszönhetően azonban már nemcsak a csillogó, jól megcsinált címlapfotókat látjuk belőlük, hanem a valódi arcukat is. És vannak, akik ezt is bevállalják. Ez Zsír!OrigoSzabadulj meg a kilóktól még karácsony előtt – íme néhány tipphttp://www.life.hu/ez-zsir/20181113-szabadulj-meg-a-kiloktol-meg-karacsony-elott-ime-nehany-tipp.htmlKarácsonykor óhatatlanul is felszalad néhány kiló, megszaporodnak a zsírpárnák, ettől pedig januárban szeretnének a legtöbben megszabadulni. Érdemes lehet azonban már most egy kicsit odafigyelni az étkezésre és a mozgásra, hogy az ünnepek után is be tudjuk gombolni a nadrágokat. Ez Zsír!Origo55 kilót fogyott, miután abbahagyta a fogyókúráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181108-amanda-valentine-55-kilot-fogyott-miutan-abbahagyta-a-fogyokurat.htmlHatéves kora óta túlsúllyal küzdött, később rengeteg fogyókúrát kipróbált. Amanda Valentine végül akkor tudott lefogyni, amikor felhagyott a diétákkal, és elindult egy másik, egészségesebb, emberi léptékű úton. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.