Bombaalakot villantott Voksán Virág: alig négy hónapja szült

szexi szülés után Voksán Virág bőrruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág elképesztően jól néz ki négy hónappal a szülés után.

Voksán Virág alig négy hónapja adott életet kisfiának, Beninek. A gyönyörű sztáranyuka rendkívül gyorsan megszabadult a terhessége alatt rárakódott plusz kilóktól, immár elkepesztően vékony.

Friss fotóján egy magas sarkú csizmát, bőrdzsekit és egy mélyen dekoltált felsőt visel.

Persze meg is kérdezték azonnal a rajongók, hogyan csinálta, hogy máris bombaformában van. Azt válaszolta nekik, hogy hanyagolja az édességet, rendszeresen sportol és infraszaunába jár.

Brad Pitt is megjelent Jennifer Aniston születésnapi bulijánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-brad-pitt-is-megjelent-jennifer-aniston-szuletesnapi-bulijan.htmlLesifotósok rajtakapták Brad Pittet, hogy Jennifer Aniston születésnapi bulijára igyekszik. TV + Sztárok--Palvin Barbi szerelme, Dylan magyarul tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-palvin-barbi-szerelme-dylan-magyarul-tanul.htmlPalvin Barbi már bemutatta a szüleinek szerelmét, aki próbálkozik a magyar nyelv elsajátításával. TV + Sztárok--Story Gála 2019: ezért hagyta ki az eseményt Nyári Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-ezert-hagyta-ki-az-esemenyt-nyari-karoly.htmlNyári Károly állandó vendége a Story Gálának, ám most nem vett részt az eseményen. Lányai, Alíz és Edit a Life.hu riporterének elárulták, mi volt ennek az oka. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Görög Zita visszatért harmadik gyermeke születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190212-story-gala-2019-gorog-zita-visszatert-harmadik-gyermeke-szuletese-utan.htmlGörög Zita a harmadik gyermeke születése előtt eldöntötte, kicsit visszavonul, ám a Story Gálára visszatért. A gyönyörű sztáranyuka a Life.hu riporterének elárulta, ez most egy különleges alkalom volt, hogy kimozdult otthonról. TV + Sztárok--Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse félmeztelenül simulnak egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-palvin-barbara-es-szerelme-dylan-sprouse-felmeztelenul-simulnak-egymashoz.htmlElkészült Palvin Barbara és szerelme, Dylan Sprouse első közös fotósorozata. A képek között pedig megbújik egy igazán pikáns darab is. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Ördög Nóra elárulta, milyen, amikor idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-ordog-nora-elarulta-milyen-amikor-ideges.htmlNem sokon múlt, hogy ne érjen vissza Mexikóból a 20. Story Gálára Ördög Nóra, pedig ő volt az est háziasszonya. A gálán a Life.hu-nak mesélt a viszontagságokról, és arról is, milyen, amikor igazán ideges. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.