Variációk guggolásra – ha tökéletes popsira vágysz

popsi guggolás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő álma – persze a lapos has mellett – az igazán formás popsi. Ezt pedig nem is olyan nehéz elérni, mint gondolnád. Napi 5 perces gyakorlatsorral is közelebb kerülhetsz a tökéletes formához. 

A hastájék mellett minden nő legkényesebb testrésze a comb és a popsi. Ezek teljes átmozgatására tökéletes megoldás a guggolás, ami ráadásul rengeteg módon variálható, így nem válik unalmassá. Ez az 5 perces gyakorlatsor az egyik kedvenc edzésed lesz, ha formás popsira vágysz.

Fontos a helyes kivitelezés!

A sérülés elkerülése érdekében nagyon fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése. A térd és a lábfej mindig egy irányba nézzen, vagyis térdízületben semmiképpen ne csavarodjon a láb. A másik fontos tényező, hogy a térd vonala ne kerüljön a lábfej vonala elé. A súlypontot mindig hátra helyezd, és ne a térdre. A helyes kivitelezéshez az is hozzátartozik, hogy ne lendületből végezd a gyakorlatot, hanem lassan, teljes izomfeszüléssel.

5 + 1 ok, hogy mindennap smoothie-val indítsd a reggelthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-mindennap-smoothieval-inditsd-a-reggelt.htmlNemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthető a reggeli turmix, de rendkívül egészséges is. Íme, 5 + 1 ok, hogy miért indítsd minden egyes napodat smoothie-val! Ez Zsír!Origo72 kilót fogyott egy év alatt – Korábban ötezer kalória volt a napi adagjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190325-emily-shiffer-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlDaniella Piovesana gyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött. Tinédzserként 5000 kalória volt a napi adagja, amit főleg gyorséttermekben fogyasztott el. Az életmódváltás sok fogyási kísérlet után, fokozatosan jött be az életébe. Ismerd meg Daniella történetét! Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott 34 kilót a korábban ételfüggő lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190320-34-kilot-fogyott-a-korabban-etelfuggo-lany-jess-dukes.htmlJess Dukes az ülőmunka miatt kezdett hízni. Két éven belül 34 kiló felesleget szedett fel. Hamarosan szembesült vele, hogy nem szereti azt az életet, amit él, és elhatározta, hogy változtat. Ismerd meg Jess történetét! Ez Zsír!Origo5 tipikus hiba, amit a fogyókúrázók elkövetnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190319-tipikus-hibak-amiket-sok-fogyokurazo-elkovet.htmlFogyókúrázóként rendkívül tudatosnak és jól informáltnak kell lenni, legyen szó az étkezésről vagy éppen az edzésről, ugyanis komoly problémákat is okozhat a nem megfelelő táplálkozás, illetve sérülésveszélyes lehet a rosszul kivitelezett edzés vagy a hirtelen terhelés. Ezúttal olyan szarvashibákat gyűjtöttünk össze a diétás étrend kapcsán, amelyeket feltétlenül el kell kerülni. Ez Zsír!OrigoÉtelek, amelyek alapvetően fedezik a vasigényünkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-vasigeny-es-vaspotlas-elelmiszerekbol-keszitmenyekbol.htmlA vas rendkívül fontos nyomelem, meghatározó szerepe van a sejtek oxigénellátásában, az energiatermelő folyamatokban, illetve több enzimnek is alkotóeleme. Ha szervezetünk nem jut elég vashoz, megjelennek a vashiányos vérszegénység tünetei, mint a kimerültség, szédülés, fejfájás. Hogyan kerülheted el ezt az állapotot? Eláruljuk! Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi újragondolta a módszert, amivel 46 kilót fogyott: ismerd meg az űrhajósdiétáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-schobert-norbi-uj-modszere-az-urhajos-dieta-ezzel-fogyott-le.html1985. szeptember 2-án Schobert Norbi testnevelő tanára, Széles Lajos a 104 kilós és sokat gúnyolt Norbi kezébe adott egy újságcikket. A Mi világunk című lapban megjelent írás az űrhajósok diétájáról szólt, és sorsfordító lett az életmód-tanácsadó életében. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.