Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudiát többek között azért is imádjuk, mert mindig tud nevetni saját magán is, és nemegyszer viccelődött a pluszkilóin is. A műsorvezető teltebben is igazi ikon, de a legutóbbi Insta-fotóján igazán bomba alakja van. 

"Szűkített család a zsurmén!" – írta a képéhez, a rajongói pedig nem győzik dicsérni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szűkített család a zsurmén! @dongelato #csakapataki #patakicukraszda #egyetekfagyitrendesen

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Újabb küzdelemben bizonyít az Exatlon versenyzője, Rákóczi Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190518-ujabb-kuzdelemben-bizonyit-az-exatlon-versenyzoje-rakoczi-renata-kickbox.htmlAz Exatlonból megismert Rákóczi Renáta újabb küzdelemben bizonyít, ugyanis kick-box-Világkupa zajlik Budapesten, ahol ő is a tatamira lép. Hogy mit adott neki a műsor, félnek-e tőle, amióta láthatták a tévében, és hogy belé szoktak-e kötni az utcán, a Life.hu-nak Reni elmesélte. Ez Zsír!OrigoNem segít a fogyásban a citromos vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190419-nem-segit-a-fogyasban-a-citromos-viz-tevhit-dieta.htmlRégóta tartja magát a köztudatban az a tévhit, hogy a reggeli előtt megivott citromos víz gyorsítja a fogyást, és segíti az anyagcserét, de ez nem igaz. Ez Zsír!OrigoBikiniben pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190113-bikiniben-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlInstagram-posztjai tanulsága szerint a nyaralása minden percét élvezi Liptai Claudia. A műsorvezető gyönyörű helyen pihen férjével és gyerekeivel. Ez Zsír!OrigoNem elégedett a testével: diétába fogott Köllő Babetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190112-nem-elegedett-a-testevel-dietaba-fogott-kollo-babett.htmlBár Köllő Babett kitűnő formában van, ő elégedetlen a testével, és megfogadta, hogy változtat rajta. Még többet edz, és az étkezési szokásait is átalakította. Ez Zsír!OrigoAhány ház, annyi szokás: ezeket az ételeket esszük szentestehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181222-szentestere-hal-toltott-kaposzta-unnepi-etel-karacsonyi-menu.htmlA szenteste szinte mindenhol az együtt töltött időről, a karácsonyfa alatti beszélgetésekről, a gyerekek öröméről, a meghittségről, no és persze az ünnepi vacsoráról szól. Sokan minden évben ugyanazokat a fogásokat tálalják fel, mások kísérletező kedvűek, és évről évre új ételkölteményeket varázsolnak az asztalra. Te melyik csoportba tartozol? Ez Zsír!OrigoAz emberi kapcsolatokat pótolva édességevéssel Cseke Katinkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181028-az-emberi-kapcsolatokat-potolva-edessegevessel-cseke-katinka-szineszno.htmlAhogy írtunk róla több mint harminc kiló fogyott és bombaformában van Cseke Katinka! Az elképesztő átalakulás hátteréről a Mokkában mesélt a színésznő.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.