Kunovics Katinka óriási változáson esett át: nagyon lefogyott - Fotó

fotó fogyás Kunovics Katinka átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinka régóta küzdött a súlyával, de úgy tűnik, hogy most végleg leszámolt a feleslegével. 

Kunovics Katinka az elképesztő átalakulásáról mutatott képet a rajongóinak. Az énekesnő hosszú évek óta küzdött a súlyfeleslegével, és most megmutatta, hogy győzedelmeskedett – szúrta ki a Rispot. Az Instagram-oldalán büszkélkedett el az átalakulásával, és valóban alig lehet felismerni. Mindössze egy év telt el a két kép között, és azt üzente a követőinek, hogy minden lehetséges!

Elizabeth Hurley 54 évesen mutatta meg magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-elizabeth-hurley-54-evesen-mutatta-meg-magat-bikiniben.htmlMindenki úgy szeretne kinézni 54 évesen, ahogy Elizabeth Hurley: bombázó bikiniben. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta elveszített valamit, rajongóitól kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-zalatnay-sarolta-elveszitett-valamit-rajongoitol-ker-segitseget.htmlEltűnt Zalatnay Sarolta esernyője, ezért most rajongóitól kér segítséget. Persze, vehetne újat, de ezt egy már elhunyt barátnőjétől kapta. Szeretné, ha a tárgy újra a birtokában lenne. TV + SztárokOrigoKylie Jenner meztelenül pózol az Instagramon - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-kylie-jenner-meztelenul-pozol-az-instagramon-18.htmlKylie Jenner természetesnek nem mondható idomait villantotta meg Instagram-oldalán. TV + Sztárok--EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-efott-2019-caramel-eloszor-adott-koncertet-a-fesztivalon.htmlPoptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc. TV + Sztárok--Bogdányi Titanilla nevével kerültek fel pucér fotók az internetre: nem ő szerepel rajtukhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-bogdanyi-titanilla-nevevel-kerultek-fel-pucer-fotok-az-internetre-nem-o-szerepel-rajtuk.htmlKellemetlen helyzetbe került Bogdányi Titanilla: az ő nevével jelentek meg pucér fotók az interneten. Pedig a képeken nem ő szerepel. TV + Sztárok--Se veled, se nélküled kapcsolatban szerelmével Ganxsta Zoleehttp://www.life.hu/sztarok/20190715-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatban-szerelmevel-ganxsta-zolee.htmlZana József elárulta, mit gondol a fia, Ganxsta Zolee szerelmi életéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.