„Pénzzel mindent el lehet intézni!" - Nagyon kiakadtak a kommentelők Kim Kardashian fia miatt

Kim Kardashian, Saint West
Getty Images/Celebrities At The Los Angeles Lakers Game - Allen Berezovsky
kiváltság Kim Kardashian gazdagság Saint West
Vasárnap játszott Lionel Messi csapata, az Inter Miami Los Angelesben. A játékosokat kísérő gyerekek között Kim Kardashian fia is feltűnt, és nem akárkinek a kezét foghatta Saint West, Messi mellett sétált be a pályára. A kommentelők bundát kiáltottak.

A Kardashian család fontos pillanatáról Kim posztolt videót. Ezt írta a felvételhez: „Saint Messivel vonul be a pályára az LA Galaxy–Inter Miami meccsen!!! Teljesült az álma!

A kommentelők természetesen azonnal nekiestek a híres anyukának. Azt írták, nagyon sok gyereknek ez az álma, de mivel a szülei nem híresek és gazdagok, esélyük sincsen, hogy valaha is teljesüljön a vágyuk - írja a Page Six. Sokan azt írták, ezeket a lehetőségeket olyan gyerekeknek kellene tartogatni, akiknek nem milliárdosok a szülei, főleg, hogy Saint West már nem először találkozott a sztárfocistával. 

„Beszéljünk a kiváltságokról. Remélem, labdába tud rúgni" - írta egy kommentelő, majd egy másik hozzátette: „Pénzzel mindent el lehet intézni!"

Nem mindenki volt azonban ennyire kritikus, egy hozzászóló arra hívta fel a figyelmet, kár ezen kiakadni, mindenki elintézné ezt a gyerekének, ha tehetné. Kim Kardashian pedig megteheti és meg is tette.

Sain egyébként nagyon érdeklődik a sportok iránt, a kedvence a foci és a kosrálabda.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.